Bulvár

Szabadlábra helyezték Galambos Lajost

Szabadlábra helyezték Galambos Lajost

2015. október 2., péntek
Szabadlábra helyezték Galambos Lajost

A Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos zenész előzetes letartóztatását és elrendelte szabadlábra helyezését - tájékoztatta az MTI-t a törvényszék.

A másodfokú bíróság indoklása szerint

Galambos Lajos

esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. Az ügyben érintett másik két ember esetében helybenhagyták az elsőfokú bíróság végzését, így ők előzetesben maradnak. A Budaörsi Járásbíróság szeptember 24-én rendelte el egy hónapra a zenész és két előzetes letartóztatását, akiket vesztegetés és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség. A végzés ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be. Az ügyészség korábban azt közölte, hogy a gyanú szerint egy mocsai lakóházban és egy tatai appartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.