Sport

Röplabda: háromból egy az SZRSE mérlege

Röplabda: háromból egy az SZRSE mérlege

2015. október 15., csütörtök
Röplabda: háromból egy az SZRSE mérlege
szrse_roplabda_logo_thumb

Az elmúlt hétvégén megkezdődött az Országos Gyermek Bajnokság (U14), az első fordulóban az Szegedi Röplabda SE három találkozóból egyet tudott megnyerni.

Szolnokon rendezték az Országos Gyermek Bajnokság (OGYB) első fordulóját: a Szegedi Röplabda SE a Békéscsaba és az Eger B csapatával találkozott a házigazdák mellett. A Békéscsaba elleni nyitómeccsen hiába játszott egyre jobban a meccs előrehaladásával az SZRSE, nem tudta elkerülni a vereséget, majd a Szolnok ellen is volt esélye a győzelemre Tátrai Sándor tanítványainak, de végül ez is 3-0 lett nem ide. Az Eger B elleni találkozót simán hozta az SZRSE.

Eredmények:

Békéscsaba - Szegedi RSE 3:0 Szolnok - Szegedi RSE 3:0 Szegedi RSE - Eger "B" 3:0 Folytatás Szegeden, november 22-én. Az SZRSE serdülő csapata hétvégén, október 18-án Debrecenbe utazik, ahol a lányok első mérkőzésüket játsszák a junior bajnokságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.