Kultúra

Róka könyvjelző és csillagos nemezbolygó a kis herceg játszóházban

Róka könyvjelző és csillagos nemezbolygó a kis herceg játszóházban

2015. október 8., csütörtök
Róka könyvjelző és csillagos nemezbolygó a kis herceg játszóházban
Kisherceg_Jatszo01

A kis herceg varázslatos világában barangolhatnak kicsik és nagyok a Móra Ferenc Múzeum családi játszóházában: október 10-én, szombaton 10-13 óra között különleges élményekkel és kézműves foglalkozásokkal várják a kalandorokat a múzeumpedagógusok.

A Móra Ferenc Múzeum következő játszóházának főszereplője a kis herceg lesz: az aktuális kis herceg-tárlaton indulhatnak kalandos utazásra kicsik és nagyok. A játékos barangoláson kiderül, milyen titkokat rejt a regény és a tárlat, mely különleges installációival főként a kisgyermekekhez szól. A játszóház nem telhet el kézműveskedés nélkül: ezen a szombaton a kézműves foglalkozásokat is a kis herceg birodalmának jegyében tartják majd az intézmény múzeumpedagógusai. A gyerekek és szüleik nemezbolygót, róka könyvjelzőt, papír rózsát és különleges nyomatokat is készíthetnek szombaton 10 és 13 óra között. Idén ősztől havonta egyszer, megújult formában tartanak családi délelőttöket, „kézműveskedős” játszóházakat a Móra Ferenc Múzeumban. Ezen különleges szombati programok célja, hogy kicsik és nagyok együtt, játékosan fedezhessék fel a Kultúrpalota kiállításait, s tartalmasan tölthessék el a szombati ebéd előtti órákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.