Gazdaság

Rogán: a munkaadókkal partnerségben lehet fenntartani a növekedést

Rogán: a munkaadókkal partnerségben lehet fenntartani a növekedést

2015. október 8., csütörtök
Rogán: a munkaadókkal partnerségben lehet fenntartani a növekedést

Magyarország csak a vállalkozásokkal, munkaadókkal partnerségben tudja fenntartani a gazdasági növekedést, a partneri viszonyhoz pedig meg kell hallani a vállalkozások hangját - mondta Rogán Antal, az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke, a miniszterelnök politikai kabinetfőnöke csütörtökön a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) fennállásának 165. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi küldöttgyűlésen a Parlamentben.

Kiemelte: Magyarország túljutott a gazdasági válság nehéz évein, és immár minden statisztika azt igazolja, hogy a gazdaság teljesítménye visszatért a válság előtti szintre, a következő években pedig meg kell tartani a növekedés lehetőségét. A vállalkozások visszajelzései azt mutatják, hogy változtatni kell az adózás, és főként az adóigazgatás rendszerén - mondta. "A legfontosabb konzultáció ebben a kérdésben még előttünk áll" - emelte ki

Rogán Antal

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.