Bulvár

Pénzhamisítót keres a rendőrség

Pénzhamisítót keres a rendőrség

2015. október 1., csütörtök
Pénzhamisítót keres a rendőrség
dan_korona_hamisito

A debreceni rendőrök keresik azt a képen látható férfit, aki az ország több pénzváltójában használt fel hamis 1000 dán koronás bankjegyeket.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya pénzhamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi július 10-én és július 11-én egy Debrecen, Csapó utcai pénzváltóban hamis 1000 dán koronás bankjegyeket használt fel. A nyomozás adatai szerint a férfi a hamis dán bankjegyeket július 10-én és július 11-én Szegeden, Gyulán, Berettyóújfaluban, valamint Debrecenben is felhasználta. A pénzváltó helyiségek biztonsági kamerái felvételt készítettek a férfiról. A férfi 20-30 év körüli, 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, barna színű. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor kék színű pólót, fekete színű halásznadrágot viselt. A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.