Kultúra

Múzeumi kommunikációs seregszemle Szegeden

Múzeumi kommunikációs seregszemle Szegeden

2015. október 2., péntek
Múzeumi kommunikációs seregszemle Szegeden

A kulturális kommunikáció aktualitásairól, trendjeiről tartanak konferenciát a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. Újságírók és múzeumi szakemberek beszélnek majd a kommunikációs lehetőségekről, szakmai elvárásokról október 5-én, hétfőn 10 és 16 óra között a Kultúrpalotában.

„Trendek, irányok a múzeumi kommunikációban” címmel rendez konferenciát a szegedi Móra Ferenc Múzeum. A rendezvényen budapesti és vidéki múzeumok kommunikációval, közönségkapcsolatokkal foglalkozó munkatársai tartanak előadásokat, valamint budapesti és vidéki napilapok, folyóiratok újságírói beszélnek a közgyűjtemények sajtóbeli megjelenési lehetőségeiről. A konferencián többek között szó esik majd a Szépművészeti Múzeum bezárása körüli kommunikációs érdekességekről, a szegedi fáraó-kiállítás tanulságairól, a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum kommunikációs munkájáról, valamint a kecskeméti első világháborús tárlat tapasztalatairól. A rendezvényen előadást tartanak neves, kultúrával foglalkozó budapesti és szegedi újságírók, valamint bemutatkozik a MúzeumCafé című, egyetlen hazai nyomtatott múzeumi szaklap, mely néhány évvel ezelőtt Európa harmadik legszebb magazinja lett egy rangos dizájn-versenyen. A konferencia részletes programja

ITT

érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.