Közélet

Márton-napon vacsoravonaton

Márton-napon vacsoravonaton

2015. október 20., kedd
Márton-napon vacsoravonaton
vacsoravonat_belso

A MÁV Zrt. leányvállalata, a MÁV Nosztalgia Kft. november 11-én, idén is elindítja Márton-napi vacsoravonatát, melynek középpontjában a – Márton-napi népszokás hagyománya szerint e napon fogyasztandó – libaételek és a hozzá tartozó újbor áll.

A Márton-napi Gyertyafény Expressz vacsoravendégei részesei lesznek egy gasztronómiai ízutazásnak, melyre garancia a finom libaételeket felvonultató menük és prémium borok választéka. A vacsoravonat Gödöllőre repíti utasait, ahol Gödöllő vasútállomás Királyi Várójának impozáns termében

Posta Victor

, a Madách Színház művészének zongorás estje szórakoztatja a nagyközönséget.

Kiraly_Varo_belso3

A vacsoravonat vendégei különleges hangulatú nosztalgia étkezőkocsikba válthatnak jegyet, többek között – a több mint 100 éves – Teakfa Orient étkezőkocsiba, valamint

Albert Flórián

, a Császár nevét viselő Albert kocsiba, és a Budapest étkezőkocsiba. A Márton napi vacsoravonat szerelvénye november 11-én, este 19 órakor gördül ki a Nyugati pályaudvarról.

vacsoravonat eletkep

Részvételi jegyek 16.990 forint/fő ártól elővételben válthatók november 4-ig, személyesen a MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában a Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett. (Tel.: +36 1 269-5242) Helyfoglalás továbbá az utazas@mavnosztalgia.hu elérhetőségen. A Márton napi programra SZÉP kártyát is elfogadnak. További információ:

www.mavnosztalgia.hu

Program-link:

www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/789

Idén is indít Márton-napi vacsoravonatot a MÁV Nosztalgia Kft. - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=582062

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.