Sport

Kézilabda: a Székácsot is elintézte az FKSE Algyő a kupában

Kézilabda: a Székácsot is elintézte az FKSE Algyő a kupában

2015. október 1., csütörtök
Kézilabda: a Székácsot is elintézte az FKSE Algyő a kupában
kezilabda_szs

Újabb továbbjutást ünnepelhetett a Levendula Hotel FKSE Algyő csapata a Magyar Kupában: Vadkertiék a Székács otthonából távoztak győztesen.

A sorsolás szeszélye folytán az algyőiek az idei kiírásban már másodjára utaztak Törökszentmiklósra, hiszen az első fordulóban az Aragót

ejtették ki

, ezúttal pedig a szintén Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen szereplő Székács jött szembe. A szerdai kupaderbin a vendégek kezdtek jobban, már 0-4-et is mutatott a helyi eredményjelző. A 19. percre azonban feljöttek két találatra a vendéglátók, ugyanakkor az Algyő egy huszáros sorozattal ismét leszakította magáról riválisát, a 10-19-e állás mellett pedig lényegében már el is dőlt a továbbjutás kérdése.

Dankó Ervin

legénysége szombaton 18 órától a nyáron alaposan megerősödött Balassagyarmatot fogadja.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló:

Székács KE - Levendula Hotel FKSE Algyő 28-38 (12-23)

Törökszentmiklós, 50 néző. Vezette: Hargitai Gábor, Markó Gábor.

Algyő:

KISS O. - BÉLECZKI 5, Laluska 3, Vadkerti 2/1, Gazsó, Ambrus 3, KARDOS 5.

Csere:

DEÁK (kapus) Valaczkai 2, Szepesi 4, Raffai 3, Varga 3, Teimel 5, Pál Á. 3.

Vezetőedző:

Dankó Ervin.

Kiállítás:

6 perc, ill. 6 perc.

Hétméteres:

6/4, ill. 1/1. Dankó Ervin:

"Ez a meccs is jól szolgálta a további bajnoki mérkőzéseinkre való felkészülésünket. Külön örömmel tölt el, hogy mindkét sorunk jól teljesített, mindenkit tűzben tudtunk tartani. Simán nyertünk és minden idegenbeli győzelem jót tesz a csapat önbizalmának, főleg ha csoportbéli ellenfelet sikerül megvernünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.