Bulvár

Halálos balesetnél avatkoztak be a szegedi tűzoltók

Halálos balesetnél avatkoztak be a szegedi tűzoltók

2015. október 26., hétfő
Halálos balesetnél avatkoztak be a szegedi tűzoltók

A balesetben egy tizenhét éves fiatalember vesztette életét. A tűzoltók két súlyos sérültet szabadították ki a roncsok közül.

Szombaton délután a rendőrség és a mentőszolgálat kérte a katasztrófavédelem segítségét. Egy idős férfi elesett a lakásában, rosszulléte miatt nem tudott ajtót nyitni. A szentesi tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik kihúzós létra segítségével, az erkély üvegét betörve jutották be a lakásba. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a mentőszolgálat időben megkezdhette a sérült férfi ellátását. Három szegedi hivatásos egység, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat végezte a mentést annál a balesetnél, amely szombaton késő este történt Szeged-Kiskundorozsmán. Egy személyautó több utasával egy családi ház kerítésének csapódott, majd felborult. Az egységek feszítővágó berendezés segítségével két súlyos sérültet szabadítottak ki az oldalára borult járműből. A tűzoltók kiemelték a balesetben elhunyt, tizenhét éves fiatalember holttestét is. A műszaki mentés a hajnali órákig elhúzódott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.