Bulvár

Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány ismét közösen teljesített egy kívánságot – ezúttal Sarkadon

Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány ismét közösen teljesített egy kívánságot – ezúttal Sarkadon

2015. október 13., kedd
Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány ismét közösen teljesített egy kívánságot – ezúttal Sarkadon
Invitel_Csodalampa_Kivansagteljesites_Sarkad

Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány Tegyünk egy kis csodát együtt! elnevezésű kezdeményezésének lezárultával a vállalat összesen négymillió forintot adományozott a szervezetnek, hogy beteg gyermekek álmait váltsa valóra. A támogatási összegből az Invitel szolgáltatási területén található, érintett húsz város közül ezúttal egy sarkadi kívánságot teljesített az alapítvány. A településen egy tizenkét esztendős kisfiú örülhetett az átadott ajándéknak. Az Invitel adományának és a húsz településen élők aktivitásának köszönhetően egyebek mellett Gyula, Salgótarján, Esztergom, Szeged és Sarkad után a következő időszakban újabb kívánságok válhatnak valóra szerte az országban.

Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a tizenkét éves Andráshoz, akit nagyon érdekel az informatika világa, remek eredményeket ért el korábban a tantárgyban. Így a kisfiú minden vágya az volt, hogy egy asztali számítógépet kapjon, amely magántanulóként az iskolai tananyag elsajátításában segíti, és ugyanakkor különböző stratégiai, szimulációs játékokra is alkalmas. „Fontos számunkra, hogy az előfizetőink kényelmét növelő szolgáltatásainkon túl is minél többet tegyünk a helyi közösségekért. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy a Csodalámpa Alapítvánnyal közösen örömet csempészhettünk immár kilenc beteg gyermek – köztük a Sarkadon élő András – életébe. Bízunk abban, hogy további településeken is hasonló meglepetéseket szerezhetünk az elkövetkező időszakban. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki részt vett az akcióban, illetve annak népszerűsítésében elősegítve ezzel az álmok teljesítését” – fogalmazott

Iski István

, az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágának marketing igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.