Sport

Asztalitenisz: évadnyitó háziverseny a MOAC-nál

Asztalitenisz: évadnyitó háziverseny a MOAC-nál

2015. október 14., szerda
Asztalitenisz: évadnyitó háziverseny a MOAC-nál
P1070042

Elkezdődött az új versenyévad, ismét pattogott a pingponglabda a Móra Szakiskola tornatermében. A szezon első hivatalos háziversenyét rendezte meg a klub. Mindenki kíváncsi volt a saját és társai versenyformájára.

Nagyon jó erőfelmérőnek bizonyult a páros és egyéni versenyszámokkal induló verseny. Fontos volt ez abból a szempontból is, hogy kiderüljön, a most induló megyei csapatbajnokságban 5 csapattal induló Móravárosi sportegyesület játékosai milyen erő és technikai színvonalon állnak a nyári pihenő után. Igazán kiemelkedő játékot a legjobbak között csak a versenyt megnyerő

Sajó László

mutatott. Ha a mércét mindenki megszokott tudásához állítjuk, akkor a fejlődés a szerényebb tudású játékosoknál volt szembetűnőbb.

Huczek Péter

,

Gáspár Erzsébet

,

Fridrik Imre

,

Sitkei Bence

és

Purák Rajmund

egymás közötti mérkőzései olykor élvezetesebbek voltak, mint az ismert "profiké". A győztes és vesztes mérkőzések és az egyes labdamenetek kimenetele egyaránt tanulságul szolgált mindenki számára. Jól szolgálta a verseny az újbóli összetartást, csapatszellemet, egymás tudásának elismerését. A tapsok, a gratulációk és a megnyert mérkőzések növelték az önbizalmat, elismertséget. Megerősítették az edzésmunka, a rendszeres gyakorlás fontosságát, melynek hozadéka az egészség megtartása, megőrzése. Sok érem talált gazdára, így mindenki elégedetten, jókedvűen és bizakodóan várja a bajnoki rajtot.

A versenyen az alábbi eredmények születtek:

Egyéni "A" Döntő

1. Sajó László 2. Molnár András 3. Varga Zoltán 4. Bódi Zoltán

Egyéni "B" Döntő

1. Horváth Klára 2. Velez Roland 3. Márta Dániel 4. Csiszár Sándor

Egyéni "C" Döntő

1. Szanka Csaba 2. Győrki László 3. Sitkei Bence

Egyéni "D" Döntő

1. Csanádi Tamás 2. Dömötör Gyula 3. Huczek Péter 4. Fridrik Imre

Páros "A" Döntő

1. Molnár András - Bódi Zoltán 2. Purák Norbert - Sajó László 3. Csanádi Tamás - Csiszár Sándor

Páros "B" Döntő

1. Dömötör Gyula - Győrki László 2. Huczek Péter - Gáspár Erzsébet 3. Erdélyi Lajos - Aradi Andrea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.