Közélet

Új munkaterülettel bővül a 47-es számú főút felújítása

Új munkaterülettel bővül a 47-es számú főút felújítása

2015. szeptember 3., csütörtök
Új munkaterülettel bővül a 47-es számú főút felújítása
utfelujitas_utjavitas

A 47-es számú főúton felújítási munka zajlik Algyő és az M43-as autópálya csomópontja között. A 11,5 tonnás burkolatfelújítás szeptember 7-étől új munkaterülettel bővül: az algyői Tisza-híd Hódmezővásárhely felőli oldalán, a nagyfai elágazás és a híd közötti 200 méteres szakaszon is megkezdik a munkavégzést.

Szeptember 7-én és 8-án előkészítik az aszfaltozást, felmarják a burkolatot. Félpályás lezárás és jelzőőrös forgalomirányítás mellett dolgoznak a szakemberek. A munkaterületen éjszaka mindkét forgalmi sáv járható 30 km/órás sebességkorlátozással. Szeptember 9-én és 10-én megkezdik az aszfaltozást. Az alap- és a kötőréteg készítésének ideje alatt váltakozó irányú forgalomra és jelzőlámpás irányításra készüljenek a járművezetők. Ez a korlátozás várhatóan szeptember 11-e, péntek reggelig lesz érvényben. A korlátozás helyszínén torlódás alakulhat ki, ezért érdemes megnövekedett menetidővel számolniuk az arra közlekedőknek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a munkák idejére a türelmüket és megértésüket kéri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.