Bulvár

Új munkaterülettel bővül a 47-es felújítása

Új munkaterülettel bővül a 47-es felújítása

2015. szeptember 18., péntek
Új munkaterülettel bővül a 47-es felújítása

A 47-es számú főúton a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában felújítási munka zajlik Algyő és az M43-as autópálya csomópontja között.

A 11,5 tonnás burkolatfelújítás kapcsán szeptember 21-én újabb aszfaltozást végeznek az algyői Tisza-híd Hódmezővásárhely felőli oldalán, a nagyfai elágazás és a híd közötti 200 méteres szakaszon. Szeptember 19-én, szombaton 7 és 17 óra között készítik a kopóréteget, váltakozó irányú forgalomra és jelzőlámpás irányításra készüljenek a járművezetők. Szeptember 21-én, hétfőn – amennyiben az időjárás erre alkalmas lesz – 7 és 17 óra között a tervek szerint szintén aszfaltozást végeznek a főúton, a híd Algyő felőli oldalán, a 211-es és 212-es km szelvények között. Lezárják a fél útpályát és jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. A korlátozások helyszínén – különösen a hétfőn tervezett hosszabb munkaterület előtt – várhatóan torlódás alakul ki, ezért érdemes megnövekedett menetidővel számolniuk az arra közlekedőknek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a munkák idejére a türelmüket és megértésüket kéri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.