Bulvár

Tűzhelyen felejtett étel okozott tüzet Szegeden

Tűzhelyen felejtett étel okozott tüzet Szegeden

2015. szeptember 18., péntek
Tűzhelyen felejtett étel okozott tüzet Szegeden

Egy szegedi lakásban a felforrósodott olaj gyulladt ki. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a lakás többi helyiségére.

Először csak a tűzhelyen felejtett étel, majd a konyhabútor is lángra kapott egy szegedi lakásban csütörtökön, az esti órákban. Az Alsó-Kikötő sorra riasztották a szegedi tűzoltókat, egy társasház földszinti lakásához. Az egységek egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd átszellőztették a füsttel telítődött lépcsőházat. A tűzben a lakók nem sérültek meg. A gyerekeket is veszélyeztette az a nagyméretű faág, amely csütörtökön délután szakadt le Szentesen. A Petőfi utcában, a helyi iskola udvarán hasadt le a nyárfa oldalága. Az esethez a szentesi hivatásos egységeket riasztotta a főügyelet, akik gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével végezték el a műszaki mentést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.