Egyetem

Te is Szegeden tanulsz tovább? - Tanévre szabott, kedvezményes internet-előfizetéssel vár az Invitel

Te is Szegeden tanulsz tovább? - Tanévre szabott, kedvezményes internet-előfizetéssel vár az Invitel

2015. szeptember 1., kedd
Te is Szegeden tanulsz tovább? - Tanévre szabott, kedvezményes internet-előfizetéssel vár az Invitel
IN_33012920_Diak_visual_clear

Idén ősszel veled együtt 72 ezer diák kezdi meg felsőoktatási tanulmányait, és ezzel elindul számotokra egy teljesen új élet. A szemeszter megkezdése előtt most még zajlanak a beiratkozások, ismerkedsz az új csoporttársakkal, és fontos feladat az új albérletbe való beköltözés is. Új otthonod kényelmessé tételéhez a bútorok és tányérok, evőeszközök beszerzése mellett elengedhetetlen az internet szolgáltatás megrendelése is, hogy ne a szorgalmi időszak közepén kelljen kapkodni.

Egyetemi polgárság virtuális útlevéllel

Már csak városi legendák keringenek arról az időszakról, amikor az döntötte el, ki jut be egy-egy szemináriumra, hogy mennyivel korábban érkezett a meghirdetett terem elé. Szerencsére manapság sokkal kényelmesebben, online módon történik a tantárgyfelvétel. Így, ha

gyors internettel

vágsz neki a szemeszternek, kisebb eséllyel fordulhat elő olyan bosszantó eset, hogy betelik a létszám a népszerű oktatók óráira, és borul a gondosan megtervezett órarended. De megbízható és stabil internetkapcsolattal az online csoportmunka sem lesz rémálom, akárcsak a neten kiadott vizsgák és feladatok megoldása, feltöltése.

Netre fel, indulhat a pörgés!

Ahogyan az egyetemi tanulmányokhoz, úgy a közösségi élet szervezéséhez is nélkülözhetetlen a szélessávú internet. Ugye te sem szívesen maradnál le az ismerkedős estekről csak azért, mert kifutottál mobil előfizetésed adatkeretéből és nem találtál nyilvános WiFi-hálózatot, hogy megnézd üzeneteidet vagy a közösségi oldalakon szerveződő csoportok friss bejegyzéseit? Vagy akár te is lehetsz az évfolyam legaktívabb tagja, akinél rendszeresen összegyűlik a társaság, hogy a

legnagyobb videómegosztó portálról

indított dalokra bulizzon. A legkényelmesebb, ha az új albérletben mindenhol van gyors internet, amely megkönnyíti, vagy éppen felpezsdíti az egész lakóközösségetek életét.

Évkezdés Színvilág csomaggal, évzárás 0 Ft nyári havi díjjal

Az

Invitel

kedvezményes, tanévhez igazított egyedi csomagajánlattal várja a Szegeden tanuló egyetemistákat, amelynek keretében az internetet és legalább még egy szolgáltatást tartalmazó

Színvilág csomagokra

augusztus 17-től szeptember 30-ig egy évre előfizető diákoknak 2016 júliusában és augusztusában 0 forint a havi díj. Így egy nagy sebességű és korlátlan internet szolgáltatással már akár a jövő nyári kiruccanások költségei is könnyebben megtervezhetők, hiszen nem kell olyan szolgáltatásért fizetni, amelyet a tavaszi félév befejeztével senki sem vesz igénybe. Ráadásul a díjmentes WiFi modemnek köszönhetően a költségeket is megoszthatjátok egymás között, hiszen többen használhattok egy internet kapcsolatot. Az Invitel szolgáltatásairól és akciós ajánlatairól Szegeden, a Gutenberg utca 14. szám alatti Invitel Pontunkban, és a 1288-as infóvonalon tudhatsz meg minden részletet. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.