Sport

Tájékozódási futás: Papp János emlékére versenyeznek Ruzsán

Tájékozódási futás: Papp János emlékére versenyeznek Ruzsán

2015. szeptember 5., szombat
Tájékozódási futás: Papp János emlékére versenyeznek Ruzsán
futas_mozgas_tomegsport

A Maccabi Vívó és Atlétikai Club Tájékozódási Futó szakosztálya Papp János emlékversenyt rendez szeptember 6-án, vasárnap Ruzsán a Napraforgó Vendégháznál.

"2014. szeptember 27-én tájékozódási futóverseny volt Ruzsán a Kállay erdőben, ahol

Papp János

(41 éves) sporttársunk, szakosztályunk alapító tagja tájékozódási futó versenyen indult. A versenypálya utolsó 200 méterén az utolsó ponttól a cél felé haladva összeesett és meghalt. Ezzel a versennyel szeretnénk emlékezni sporttársunkra, majd a verseny után emléktáblát avatni tiszteletére" - fogalmaztak a szervezők. Az emlékversenyre közel 200 indulót várnak az ország minden részéről. A magyar versenyzők mellet külföldről is lesznek résztvevők, így Ausztriából, Horvátországból, Romániából, Svájcból és Szerbiából. A versenyen 10 éves kortól a 80 éves korig bárki indulhat. Az első rajt 11 órakor lesz. A verseny kiírása

ide kattintva

olvasható.

A verseny helyszínének megközelítése gépjárművel

Ruzsát elhagyva Pusztamérges felé 800 méter után lehet lekanyarodni jobbra egy homokos útra, amin nagyjából 1600 méter után következik a kijelölt parkoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.