Sport

Röplabda: új szponzori szerződést kötött a Szegedi Röplabda SE

Röplabda: új szponzori szerződést kötött a Szegedi Röplabda SE

2015. szeptember 25., péntek
Röplabda: új szponzori szerződést kötött a Szegedi Röplabda SE
szteehokse_noiroplabda03

A 2015/2016-os versenyévben az Eszik Optika Kft. is támogatja a Szegedi Röplabda SE munkáját. A cég vezetője, Eszik Imre még a nyár folyamán jelezte, hogy szeretné segíteni az egyesület munkáját, így szeptemberben már csak az együttműködés részleteiről kellett egyeztetni.

"Nagyon örülünk az új támogató érkezésének, hiszen sportágunk nem lehet részese a TAO támogatásoknak, amely megnehezíti a dolgunkat. A vállalkozások vezetőit egyértelműen befolyásolja ez az állami sporttámogatási rendszer, és így több sportág mellett, mi röplabdások is óriási hátrányba kerültünk. Elmondhatjuk, hogy a Szegedi Röplabda SE támogatása egyértelműen a klub munkatársainak munkájának, eredményeinek köszönhető, hiszen a cégek vezetői bennünket csak ez alapján ítélhetnek meg. Minden eddigi támogatásért hálásak vagyunk, mert a szponzori bevételek nélkül a működésünket és a fejlesztéseket nem tudjuk biztosítani" - írja

honlapján

az SZRSE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.