Közélet

Lázár János: nem vagyok "lemondós típus"

Lázár János: nem vagyok "lemondós típus"

2015. szeptember 21., hétfő
Lázár János: nem vagyok "lemondós típus"
Lázár János

"Nem vagyok egy lemondós típus" - nyilatkozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn újságíróknak a Parlament épületében azzal kapcsolatban, betölti-e a posztját azt követően is, hogy Rogán Antal a Fidesz leköszönő frakcióvezetője Orbán Viktor miniszterelnök politikai kabinetfőnöke lesz.

Mint mondta, az ezzel kapcsolatos megbeszéléseken világossá tette, mást nem szeretne, csak azt, hogy ha változnak a személyi feltételek, akkor a felelősségi viszonyok tiszták legyenek. Kijelentette:

Rogán Antal

tudására, felkészültségére a miniszterelnöknek szüksége van. "Ez nem egy választható kategória", a döntéssel egyetért, és maximálisan támogatja a miniszterelnököt - fűzte hozzá. A kormányfő ehhez meg tudja teremteni azokat a munkafeltételeket, amely számára és Rogán Antal számára is ideális a munkavégzéshez - folytatta. Olyan megoldás született, amely mindkét félnek megfelelő lesz - jelentette ki. Kérdésre megjegyezte: Rogán Antallal - akit munkatársának nevezett - együtt fog dolgozni, de nem lesz a beosztottja. "Sikeres páros lesz" - jegyezte meg. Rogán Antal a Fidesz múlt szerdai velencei frakcióülése előtt jelentette be, hogy október 1-jétől a kormányfő politikai kabinetfőnöke lesz.

"Sikeres páros lesz" - Lázár János hétfőn a miniszterelnök politikai kabinetfőnökévé kinevezett Rogán Antalról...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.