Sport

Labdarúgás: Szőregen szerezte meg első győzelmét a Kistelek + FOTÓK

Labdarúgás: Szőregen szerezte meg első győzelmét a Kistelek + FOTÓK

2015. szeptember 6., vasárnap
Labdarúgás: Szőregen szerezte meg első győzelmét a Kistelek + FOTÓK
szoreg-kistelek31kf

Fontos alsóházi rangadót nyertek Lévai Mihályék, az újonc Szőregnek továbbra is várnia kell első pontjaira a megye élvonalában.

Szőreg, 200 néző
2015. szeptember 6., 16.30.
Szőregi RSE
Kisteleki TE
A meccs véget ért.
játékvezető: Kovács Attila •• asszisztens: Dobó Zoltán, Bánáthy János.
1
-
2

Labdarúgó megyei I. osztály 4. forduló:

Szőregi RSE - Kisteleki TE 1-2 (0-1).

Szőreg, 200 néző, vezette: Kovács Attila (Dobó Zoltán, Bánáthy János).

Szőreg:

Szendrei - Ali, Kószó, Környei, Bartos (Barna 46'), Varga K. (Szőke 82'), Váczi, Gyenes, Csikós, Szarvas (Jáksó 46'), Bujáki (Fehér 32'). Vezetőedző: Tóth Tamás.

Kistelek:

Keresztes - Ungi Ma. (Nedeczki 70'), Ungi Má., Tóth Á., Fodor (Tóth Ta. 62'), Sólya (Tóth Ta. I. 75'), Szabó L., Bosánszki M., Lévai, Bárkányi Be., Lajos (Tóth K. 46'). Vezetőedző: Korom Tibor.

Gólszerző:

Fehér E. (80'), illetve Lajos T. (13'), Lévai M. (60') Tóth Tamás:

"Az első félidőben mintha fent sem lettünk volna a pályán, értékelhetetlen volt. Utána összeszedtük magunkat, ám a nyolc helyzetből csak egyszer találtunk be. Az ellenfél a két helyzetét kihasználta."

Korom Tibor:

"Küzdelmes mérkőzésen már az első félidő első felében eldönthettük volna a meccset, végül magunknak tettük nehézzé a végét."

Online közvetítésünk:

VÉGE!
92'
Szőregi felívelés után Váczi Béla csúsztatott, majd Gyenes János lőtt, Keresztes László bravúrral, nagyon szép mozdulattal védett. Ez volt az utolsó esély, a három pont a Kisteleké.
90'
Két perc lesz a ráadás.
87'
Hatalmas hajrát vágnak ki a szőregiek, ívelgetésekkel kísérleteznek az egyenlítés érdekében, ám Keresztes kapus úr a levegőben, könnyedén húzza le a tizenhatosán belülre érkező lasztikat.
83'
25 méterről, veszélyes helyről jutott szabadrúgáshoz a Szőreg, miután Váczival szemben szabálytalankodtak a vendégek. Mindenki a sorfalba állt vagy a tizenhatoson belül helyezkedett a kistelekiek részéről, ám végül nem kellett aggódniuk, Gyenes János csúnyán fölé durrantott.
80'
GÓÓÓL 1-2! Itt a váratlan fordulat, egy komoly kavarodás után Fehér Emil magasra felugorva 5 méterről bólintott a vendégek kapujába, ezzel visszajött a meccsbe a Szőreg!
77'
Ebben a szakaszban kicsit hitehagyottnak tűnik a Szőreg, mintha nem hinnének benne a hazaiak, hogy ma még pontot tudnának menteni.
75'
Sólya helyére a másik Tóth Tamás, egészen pontosan Tóth Tamás István érkezett a kistelekieknél, akik higgadt játékkal őrzik kétgólos előnyüket.
70'
Nedeczki Csaba érkezett a sérült Ungi Martin helyére. Ezelőtt több nagy lehetősége is volt a Szőregnek. Előbb Váczi remek jobb oldali beadását a kaputól 1 méterre hibázta el Barna Gábor, mellel-hassal a kapus kezébe sodorta a lasztit. Rögtön ezután Jáksó 24 méteres löketét Keresztes a levegőben úszva kapta ki a bal felsőből, majd Gyenes húzta meg a jobb oldalon, ravaszul pöccintett a rövidre, Keresztes résen volt, szögletre mentett. Közel jártak a szépítéshez a vendéglátók, ám továbbra is gólképtelenek.
67'
Ungi Martin szenvedett térdsérülést a vendégek részéről, le kell támogatni, úgy tűnik, nem folytathatja a játékot.
66'
Képtelen egyelőre túllépni a második gól okozta sokkot a Szőreg, rendkívül magabiztosan focizik most a Kistelek.
62'
Cseréltek a vendégek: Tóth Tamás érkezett, Fodor Máté ült le.
60'
GÓÓÓL 0-2! Hiába a szőregi erőfeszítések, megduplázta előnyét a kisteleki együttes. Lévai Mihály a tizenhatosnál két csellel tisztára játszotta magát, majd 18 méterről a kapu jobb oldalába zúdította a labdát.
57'
Csikós József harcosan, három embert leütközve vitte tovább a lasztit, a tizenhatos előtt fogyott el a lendülete, ereje. Ezzel az akcióval még a hazaiak veszélyeztettek, majd kijött kicsit a szorításból a vendéggárda.
53'
Tovább tart a szőregi fölény, a tizenhatosig szépen eljutnak a hazaiak, de az utolsó passzokba vagy a beadásokba eddig hiba csúszott.
49'
Erős edzői intelmek hangzottak el a hazai öltözőben a szünetben, a fejmosás hatott is, beszorította ellenfelét a hatalmas lendülettel kezdő Szőreg.
46'
A szünetben több csere is történt. Hazai oldalon Bartos Norbert és Szarvas Ákos jött le, Barna Gábor és Jáksó Benjámin állt be, odaát Lajos Tamást Tóth Krisztián váltotta.
46'
Itt a második játékrész, a hazaiaké a folytatás joga.
SZÜNET!
45'
Jobb oldali szép hazai akció zárta a felvonást, a beívelt labdát kifejelték a kisteleki védők, majd harsant a sípszó.
43'
Váczi Béla szépen pörgetett alá, de nem volt elég erő ebben a kísérletben, ráadásul végül fölé is szállt, Keresztes is rajta volt.
42'
Fehér Emilt rúgták fel a kistelekiek 22 méterre a kapujuktól. Nézzük, lesz-e slusszpoénja a félidőnek, ez nagyrészt a nagyon jó rúgótechnikájú Váczi Bélán múlik!
38'
Fodor Máté ment el a jobb oldalon az alapvonalig, az ötösre játszotta vissza, Szendrei Dániel pompás kivetődéssel csípte el a lasztit a gólra éhes kisteleki támadók elől.
33'
Váczi Béla remek akciója után Kószó Tamás nyúlt meg a tizenhatoson, hogy lőni tudjon, megoldotta a nehéz feladatot, az ötösön álló Keresztes kapus pedig csak figyelte, ahogy centikkel fölé hullik az ívelés, kis híján a semmiből egyenlített a Szőreg.
32'
Egy sérülés miatt cseréltek a hazaiak, Fehér Emil állt be Bujáki Dávid helyett.
28'
Ismét átvette az irányítást a Kistelek, a hazaiak nem találják a játékukat, kétségbeesetten védekeznek és rúgják előre a labdákat, a vendégeket magabiztossá tette a találat. Közben egy kontra épp a sárga mezesek részéről, de Bosánszki Mihály könnyedén menti szögletre.
24'
Gyönyörű szőregi támadást láthattunk, ezért most járt a taps! Váczi Béla ugratta ki Gyenes Jánost, egy hajszállal volt hosszú a labda, így Keresztes László hálóőr hatástalanította az első hazai lehetőséget.
20'
Nagy küzdelem bontakozott ki, igyekszik feljönni Szőreg is, ám helyzetet még nem sikerült kialakítania a hazai gárdának.
17'
Jelentős fölényben futballoznak a kistelekiek, egy újabb szép akciót figyelhettünk. Szabó László és Bárkányi Bence összjátékát rémülten nézték a szőregi szurkolók, de a sárga mezes védők higgadtak tudtak maradni, még a tizenhatos vonalánál megállították az akciót.
13'
GÓÓÓL 0-1! Vezetést szerzett a jóval aktívabb Kistelek! Egy jobb oldali akció végén az alapvonalról játszották hátra a labdát, az érkező Lajos Tamás pedig 9 méterről a bal felső sarokba emelt, Szendrei Dániel kapus tehetetlennek bizonyult.
8'
Továbbra is többet van a labda a vendégeknél, Lévai Mihály a legaktívabb a középpályán, távoli lövéssel kísérletezett az imént, fölé szállt.
4'
Kisteleki adogatás és próbálkozások után a rutinos Lévai Mihály hosszan vezette előre, szép egyéni akció végén szabályosan állították meg a tizenhatos előtt a szőregiek.
1'
Megkezdődött a mérkőzés, a látogatók hozták játékba a labdát.
16.25: Tiszta sárgában a hazaiak, kékben fehér díszítéssel a vendégek. Az ifiknél 4-2-es kisteleki győzelem született. 16.20: Köszöntjük Önöket a szőregi alsóházi rangadóról! Mindkét csapatnak úgy kellenek a pontok, akár egy falat kenyér, ez meglátszik az előkészületeken, az alapos bemelegítésen is. A meccs végére azonban valaki nagyon éhes maradhat... A mérkőzés és az élő közvetítés 16.30-kor kezdődik Kovács Attila sípjelére.

A találkozó elé:

Egyaránt három vereséggel rajtolt a megyei I. osztályban a Kistelek és az újonc Szőreg is. A kistelekiek előbb odahaza kaptak ki 2-0-ra az Algyőtől, majd 4-0-ra maradtak alul Makón, aztán 3-2-re verte őket a Tápé. A szőregiek először a SZVSE ellen veszítettek 4-0-ra, majd kaptak otthon egy ötöst a Szeged 2011 B-től, legutóbb pedig Ásotthalomról távoztak 5-2-es zakóval. A jelenlegi utolsó tehát az utolsó előtti helyezett együttest fogadja, az alsóházi rangadó igen komoly téttel bír, hiszen mindkét alakulat szeretne elmozdulni végre a holtpontról!

A Szőreg és Kistelek csap ma össze - nálunk élőben követhető!KLIKK: http://szegedma.hu/?p=566410

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.