Sport

Labdarúgás: első győzelmét aratta idegenben a HFC

Labdarúgás: első győzelmét aratta idegenben a HFC

2015. szeptember 5., szombat
Labdarúgás: első győzelmét aratta idegenben a HFC
hfc_bekescsaba23_gs

Egygólos győzelmet aratott a Hódmezővásárhelyi FC a Bölcske otthonában, ezzel Bódi Attila tanítványai először nyertek idegenben a szezon során.

A vásárhelyi együttes az 55. percben szerezte meg a vezetést, miután az üresen hagyott

Fábián Imre

fejjel mattolta

Cseri Márk

kapust

Bartyik Norbert

szögletéből. A támadó hatodik idei bajnokiján a harmadik gólját szerezte az NB III-ban, és mint a lefújáskor kiderült, ez rögtön három pontot ért csapatának. A HFC a 7. fordulóban fővárosi ellenfelet fogad, vasárnap 16.30-tól a Budapest Honvéd II. ellen lépnek pályára Marton Bencéék.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 6. forduló:

Bölcskei SE - Hódmezővásárhelyi FC 0-1 (0-0)

Bölcske. Vezette: Kulcsár Katalin (Kovács II. Gábor, ZOrinácz Ádám).

Bölcske:

Cseri - Laták, Budai, Szili I., Miskovicz, Blatt (Kuti 78'), Dorogi (Fridrich 60'), Horváth, Tóth T., Nagy D. (Czifra 63'), Ledneczki.

Vezetőedző:

Buzás Attila.

HFC:

Bordás - Komáromi, Markovic, Tóth I., Marton, Tóth J. (Nagy A. 71'), Bartyik N., Varga, Tóth A. (Kökény 86'), Fábián (Brizik-Bodrogi 89'), Dordevic.

Vezetőedző:

Bódi Attila.

Gólszerző:

Fábián (55').

Sárga lap:

Miskovicz (36'), Dorogi (44'), Fridrich (65'), ill. Tóth J. (47'), Marton (50'), Komáromi (62'), Varga (75'), Nagy A. (82'), Tóth I. (90').

Kiállítás:

Laták (90+2'). Bódi Attila:

"Az eddigi legszebb győzelmünket arattuk, még ha ez nem is a játék szépségét jelenti, hanem a csapat munkáját. A csapat diadala volt ez, sáros talajú pályán egy nagyon kemény, kellemetlen ellenféllel szemben. Játszani nem nagyon lehetett a talaj állapota miatt, de iszonyatos küzdelem alakult ki, és mindkét csapat hihetetlen munkát végzett el. Szerencsére mi tudtuk három ponttal abszolválni ezt a mérkőzést. Úgy gondolom, megértette a csapat, hogy miről szól a történet ebben az osztályban. Bízom benne, hogy ez nem egy egyszeri, véletlen esemény volt. Olyan komoly csapatmunkát végeztünk, ami egy edző álma, és ami az alap igazából, amelyről el lehet indulni. Ha ehhez a későbbiekben jó játék is párosulni fog, akkor az eredmények is jönni fognak."

Fábián Imre feje három pontot ért a Hódmezővásárhelynek Bölcskén - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=566325

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.