Sport

Kézilabda: nem kímélte az FKSE Algyő a Székácsot

Kézilabda: nem kímélte az FKSE Algyő a Székácsot

2015. szeptember 14., hétfő
Kézilabda: nem kímélte az FKSE Algyő a Székácsot

Győzelemmel kezdte a bajnokságot a Levendula Hotel FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége a törökszentmiklósi Székácsot verte hazai pályán kilenc góllal.

Végig vezetett a hazai alakulat, de a vendégeknek többször is sikerült 3 gólra felzárkózni. Az utolsó tíz percre annak ellenére felőrölték ellenfelüket az algyőiek, hogy zömében emberhátrányban kellett játszaniuk.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 1. forduló:

Levendula Hotel FKSE Algyő - Székács KE 31-22 (14-11)

Algyő, 300 néző. Vezette: Csányi, Zörgő.

Algyő:

KISS - BÉLECZKI 8, SIMON 8, Vadkerti 2, Gazsó 1, Valaczkai 1, KARDOS 5.

Csere:

Deák (kapus) Kocsis 3/3, Raffai, Ambrus, Molnár 1, Varga 2, Szepesi, Pál.

Edző:

Dankó Ervin.

Kiállítás:

16 perc, ill. 6 perc.

Hétméteres:

3/3, ill. 7/6. Dankó Ervin:

"Eleve nehéz mérkőzésre számítottam, ráadásul a védelem és a támadás alapembere, Laluska Balázs a mérkőzés előtt belázasodott, így nem tudott pályára lépni. A nyitott védekezésünk viszont meghozta az eredményt, igaz Laluska hiánya miatt a hatos falat nem is erőltettük. Kicsit pontosabb támadás befejezéssel nagyobb lehetett volna a különbség, de a srácok nagyon odatették magukat, amihez gratulálok. Mindenkit pályára tudtam küldeni, ez külön öröm."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.