Sport

Futsal: másodjára is nyert Gyöngyösön az SZTE EHÖK SE

Futsal: másodjára is nyert Gyöngyösön az SZTE EHÖK SE

2015. szeptember 22., kedd
Futsal: másodjára is nyert Gyöngyösön az SZTE EHÖK SE
szte_ehok-gyomro07kf

Alig kezdődött meg a szezon, mégis már másodjára találkozott a Gyöngyössel az SZTE EHÖK SE: a szegediek a kupában aratott győzelem után a bajnokságban is győztek idegenben.

A gyöngyösi

győztes kupameccsel

kezdődött az idei szezon az SZTE EHÖK SE futsalosai számára: azonban a sorsolás úgy hozta, hogy az idén a másodosztály Keleti csoportjába került szegediek a második fordulóban, mindössze 11 nappal az első mérkőzés után ismét Gyöngyösön lépnek pályára, ám ezúttal már a bajnokságban. A kupában kapott gól nélkül lépett tovább az SZTE EHÖK SE, azonban a hétfői bajnoki mérkőzés másképp alakult, hiszen a hetedik percben megszerezték a vezetést a hazaiak, de erre egy perccel később

Vellai Áron

válaszolt. Az első játékrész második része is a Gyöngyösnek sikerült jobban: három perccel a szünet előtt már kétgólos hátrányban voltak az egyetemisták, de négy másodperccel a félidő vége előtt Vellai újabb gólt szerzett, amivel visszajött egyre az EHÖK SE. A fordulást követően már inkább a szegediek akarata érvényesült, és a 33. percre már megfordították a mérkőzést

Szentes Bíró Tamás

duplájának köszönhetően. Kettő perccel a vége előtt azonban úgy tűnt, ez nem lesz elég a győzelemre, mert az egyenlítésért nagy erőket mozgósító Gyöngyös egalizált – de Szentes Bírónak még erre is volt válasza, és a 39. percben szerzett góljával megnyerte a mérkőzést az SZTE EHÖK SE. Ezzel szezonbeli harmadik meccsét is megnyerte a szegedi gárda, amelyre legközelebb is egy nehéznek ígérkező mérkőzés vár, szeptember 28-án a DEAC vendége lesz az SZTE EHÖK SE.

Férfi futsal NB II Keleti csoport, 2. forduló

Energia SC Gyöngyös – SZTE EHÖK SE 4-5 (3-2)

Gyöngyös, vezette: Veres János, Takács Attila (Szilágyi Norbert)

Gyöngyös:

Farkas D. - Tarnai, Marosi, Fülöp V., Kabai.

Csere:

Fülöp B., Patócs, Szurdoki, Gulyás, Ádám, Szívós, Tóth N., Berkes.

EHÖK SE:

Tombácz – Bánóczki, Balogh Á., Vellai, Szentes Bíró.

Csere:

Vastag (kapus), Fülöp T., Bullás, Teimel, Ördögh, Deák.

Vezetőedző:

Makra Zsolt.

Gól:

Marosi (7', 38'), Gulyás (13'), Fülöp V. (17') ill. Vellai (8', 20'), Szentes Bíró (23', 33', 39').

Sárga lap:

Patócs (16'), Fülöp B. (19') ill. Balogh Á. (25') Makra Zsolt:

"Nagyon nehéz meccset nyertünk a csoport egyik legjobb csapatával szemben. Az első félidőben csak néztük, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, a második félidőben viszont megmutattuk, hogy tudunk jól játszani és egymásért küzdeni. A végén bebizonyosodott az is, hogy aki tesz érte, annak van szerencséje, Szentes Bíró Tamás helyzetfelismerésének és lélekjelenlétének köszönhetően megnyertük a meccset is. Ez a győzelem nagyon kellett nekünk, kevesen fognak elvinni három pontot Gyöngyösről, nagy dolognak tartom ezt a győzelmet, ami igazi, csapatépítő siker volt."

A kupában aratott győzelem után a bajnokságban is legyőzte a Gyöngyöst az SZTE EHÖK SE.http://szegedma.hu/?p=572933

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.