Közélet

Bor téri ormótlanság ellen emelt szót a szegedi Fidesz - L. É. T. (FRISSÍTVE)

Bor téri ormótlanság ellen emelt szót a szegedi Fidesz - L. É. T. (FRISSÍTVE)

2015. szeptember 18., péntek
Bor téri ormótlanság ellen emelt szót a szegedi Fidesz - L. É. T. (FRISSÍTVE)
wcsor02kf

Arra szólítják fel a Szegedi Városkép és Piac Kft. vezetését, haladéktalanul távolítsa el az illetlen helyen lévő illemhelyeket a Bor Tér rendezvénysorozata kapcsán.

Szeged múltjához és jelenéhez, a város patinájához méltatlan; bízunk benne, nem szándékosan okozott ormótlanságra szeretnénk felhívni a figyelmet a jelenleg is zajló Bor Tér elnevezésű önkormányzati rendezvény kapcsán. A Rerrich Béla téren két kiemelkedő jelentőségű, nagy hatású műalkotás, Melocco Miklós 1956-os emlékműve, valamint a Sárkányölő Szent György-szobor közé éppen befért a programsorozatot kiszolgáló nyilvános WC, melyet ki tudja, milyen megfontolásból helyeztek el oda a szervezők, holott nyilván más, jóval inkább európai, kulturált lehetőség is kínálkozott volna...

wcsor01kf

Ezt az eljárást elfogadhatatlannak tartjuk! A sajtó nyilvánosságán keresztül kérjük az arra illetékeseket (a száz százalékban önkormányzati tulajdonú Szegedi Városkép és Piac Kft. vezetését), az illetlen helyen lévő illemhelyeket haladéktalanul távolítsák el, és a jövőben úgy szervezzék rendezvényeiket, hogy az méltó legyen a város hírnevéhez, ne menjen túl a jó ízlés határain, és tartózkodjanak az olyan megoldásoktól, melyek mélyen sértik és megbántják a polgári értékrendet, a helyi közösség érzéseit! - áll a szegedi közgyűlés Fidesz - L.É.T. frakciójának "Elég az ormótlanságból" című pénteki sajtónyilatkozatában. A Fidesz-L.É.T. frakció közleménye kapcsán szerettük volna megkérdezni

Németh Istvánt

, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatóját is, arról, arrébb helyezik-e a WC-ket, ám kérdéseinkre egyelőre nem tudott választ adni. Visszahívást ígért, ám ez a pénteki napon nem történt meg... Amint jelentkezik, frissítjük cikkünket.

Szerintetek hogy mutatnak az illemhelyek a Rerrich Béla téren? KLIKK: http://szegedma.hu/?p=571445

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.