Sport

Általa vezetett vízilabdameccsekre fogadott egy magyar bíró

Általa vezetett vízilabdameccsekre fogadott egy magyar bíró

2015. szeptember 9., szerda
Általa vezetett vízilabdameccsekre fogadott egy magyar bíró

Több alkalommal is az általa vezetett vízilabdameccsekre fogadott az előző idényben Horváth Csaba.

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) szerdán honlapján tudatta, júliusban jelzést kapott a Szerencsejáték Zrt.-től arról, hogy az egyik élvonalbeli játékvezető több általa vezetett mérkőzésre is fogadásokat kötött. A hasonló esetek kiküszöbölése érdekében az MVLSZ és a Szerencsejáték Zrt. együttműködési megállapodást írt alá, amit a szövetség a versenykiírásban is rögzített: "A férfi és női ob I-es bajnokságban, valamint a Magyar Kupa mérkőzésein bármely hivatalos funkcióban - játékos, klubvezető, edző, közreműködő személyek - csak olyan személy vehet részt, aki a szövetséghez aláírva eljuttatta a Szerencsejáték Zrt. által elkészített Hozzájárulási nyilatkozatot, egyben vállalja a nyilatkozatban meghatározottak maradéktalan betartását." Az ob I-ben közreműködő játékvezetők vasárnap aláírták a fent előírt nyilatkozatot, amelyben hozzájárultak adataik kiadásához. A Szerencsejáték Zrt. ennek birtokában megnevezte az érintett játékvezetőt:

Horváth Csaba

kilenc alkalommal kötött fogadást az általa a 2014/15-ös szezonban vezetett mérkőzésre. Az MVLSZ versenyirodája a játékvezetői bizottság egyetértésével fegyelmi eljárás indítását kezdeményezte Horváth Csaba ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.