Sport

Vizes vb - Hosszú Katinka Kazanyban is sztár

Vizes vb - Hosszú Katinka Kazanyban is sztár

2015. augusztus 1., szombat
Vizes vb - Hosszú Katinka Kazanyban is sztár

Nemcsak Magyarországon, hanem Kazanyban, a vizes világbajnokság helyszínén is óriási kedvenc Hosszú Katinka, aki hét egyéni számot vállalt a csúcsviadalon, melynek vasárnap kezdődnek meg úszóküzdelmei 50 méteres medencében.

A 200 és 400 méteres vegyesúszás címvédője a Kazan Arena tőszomszédságában felállított szurkolói zónában tartott dedikálást annak a sportszergyártó cégnek az üzletében, amely az ő kollekcióját, az Iron Ladyt is forgalmazza. A 26 éves magyar sportoló rendkívül kedvesen, széles mosollyal fogadott minden egyes szurkolót, akiknek nagyjából ötvenméteres sort kellett kiállniuk a szakadó esőben ahhoz, hogy találkozzon a kiváló úszóval. Hosszú rendíthetetlenül osztotta az aláírásokat, ölelkezett a fényképhez, de több drukker kamerájára még egy-egy videoüzenetet is felmondott. Az eseményre elkísérte férje, egyben edzője,

Shane Tusup

, aki már nagyon várja a vasárnapi rajtot: "Egyelőre szerencsére minden nagyon sima, a hotel szép, az utazás könnyen megoldható, az edzések pedig jól mennek. A világbajnokság holnap kezdődik, ezen a ponton én már csak annyit tehetek, hogy összefonom az ujjaimat, és bízok benne, hogy minden rendben lesz" - mondta az MTI érdeklődésére a tréner, aki szerint egy ilyen lazább esemény is, mint a dedikálás, segíti a felkészülést. "Azt gondolom, ez nagyszerű dolog, hiszen láthatja, mennyi rajongója van, mennyi kisgyerekre van nagy hatással és milyen sokan támogatják őt. Különösképpen nagyszerű, hogy Magyarországon kívül is ennyire szeretik. Ráadásul ebben az egy-két órában nem gondol a másnap délelőtti versenyre, ez a program tökéletesen kikapcsolja" - mondta Shane Tusup.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.