Közélet

Új fűnyírógép és mosógép beszerzésével folytatódik a fejlesztés a Bordányi Focipályán 2016-ban

Új fűnyírógép és mosógép beszerzésével folytatódik a fejlesztés a Bordányi Focipályán 2016-ban

2015. augusztus 25., kedd
Új fűnyírógép és mosógép beszerzésével folytatódik a fejlesztés a Bordányi Focipályán 2016-ban

A napokban érkezett a hír,hogy a Bordány Sportkör április 30-án benyújtott sportfejlesztési programját a Magyar Labdarúgó Szövetség elbírálta és támogatásban részesítette.

Az elmúlt évek összehangolt, egymásra épülő programjának köszönhetően újabb fejlesztések várhatóak a 2015/16-os bajnoki idényben is. 2014-ben új pályát övező korlát, játékos kijáró, labdafogó háló és egy 130 férőhelyes mobil lelátó, míg 2015-ben pályafelújítás, füvesítés és automata öntözőrendszer kialakítása történt meg. A várhatóan jövő év tavaszán megvalósuló harmadik ütemben alapvetően eszköz beszerzésekre kerül sor, amelyek a mindennapi működéshez, a mérkőzések megrendezéséhez és annak minőségi lebonyolításához szükségesek. Így a tervek szerint új, korszerű fűnyírógépet és gyepszellőztetőt szereznek be a pálya karbantartásához, de az évek folyamán már elhasználódott mosógépet is kicserélik. Az informatikai eszközöket tekintve új laptop is hasznára lesz az egyesületnek, amely akár a mindennapi működéshez, az elektronikus jegyzőkönyvek megírásához, vagy például szintén a pályázati program keretében továbbfejlesztendő honlap frissítésében is segítségre lesz. Nagyméretű, 7,32 x 2,44 méteres hordozható kapu, két 8 személyes cserepad mellett egy új eredményjelző is javítja ezentúl a játékosok és a szurkolók komfortérzetét. A sportegészségügyi eszközök területén is előrelépés várható, így a meccs közben megsérülő focisták számára hordágy és egy jól felszerelt orvosi táska is rendelkezésre fog állni. A biciklivel kilátogató szurkolóknak kerékpártámaszok is kialakításra kerülnek, valamint több új hulladékgyűjtő is kihelyezésre kerül a pálya melletti területen. Az előbb felsorolt fejlesztések megvalósítása, ahogy korábban is említettük 2016. április-májusában valósulhat meg, a beruházásokat az MLSZ összesen 3.074.692 Ft-al támogatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.