Közélet

Toroczkai László hazugsággal vádolja a rendőrséget

Toroczkai László hazugsággal vádolja a rendőrséget

2015. augusztus 20., csütörtök
Toroczkai László hazugsággal vádolja a rendőrséget
deli_hatar_kerites13_gs

Nem értem, miért kell hazudni - írta kedd este egy Facebook-bejegyzésben az ásotthalmi polgármester. A politikus szerint a hírekkel ellentétben közelről sincs kész a határzár a település közelében.

Az MTI hétfőn azt közölte, hogy

elkészült a gyorstelepítésű drótakadály

a magyar-szerb határ Csongrád megyei szakaszán, Ásotthalomtól Kübekházáig, amiről

Bátor Ferenc

alezredes, a honvédség Csongrád megyei 1-6 munkacsoportjának parancsnoka tájékoztatott. Ezt a híradást

cáfolta meg

csütörtök este a Facebookon

Toroczkai László

, Ásotthalom jobbikos polgármestere, ugyanis ezt írta: "Nem értem, miért kell hazudni. Különösen kellemetlen, ha egy hivatalos szerv - jelesül a rendőrség - hazudik, az pedig kifejezetten ciki, ha egy miniszter, ha a kormány is hazudik. A napokban az jelent meg a hírekben, hogy a teljes Csongrád megyei határszakaszon elkészült a határzár. Nos, ma este végigmentem az ásotthalmi határszakaszon, s a 20-25 kilométerből mindössze egy-két kilométeren áll a kerítés is, de még a GYODA (a drót) is hiányzik a határszakasz több mint felén."

A rendőrség elutasítja a hazugság vádját

A rendőrség nem hazudik - jelent meg szerdán a police.hu-n. "A rendőrség az ideiglenes biztonsági határzár építésével kapcsolatban sajtónyilatkozatot nem tett, ezért visszautasítja azt az állítást, hogy a rendőrség a határzárral kapcsolatban hazudott" - áll a rendőrség közleményében.

A határzár állapota szült vitát az ásotthalmi polgármester és a rendőrség között - de ki hazudik?KLIKK: http://szegedma.hu/?p=560823

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.