Bulvár

Megszűnt a torlódás Röszkén (FRISSÍTVE)

Megszűnt a torlódás Röszkén (FRISSÍTVE)

2015. augusztus 2., vasárnap
Megszűnt a torlódás Röszkén (FRISSÍTVE)
Torlódás a röszkei határátkelõn

Megszűnt a torlódás vasárnap délutánra a röszkei autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Várkonyi Gergely

közölte, a következő hétvégéken szintén erős forgalom várható az átkelőn. A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, hogy útnak indulás előtt tájékozódjanak az aktuális helyzetről a rendőrség honlapján, a

www.police.hu-n

vagy telefonon a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén, a 30/466-1026-as számon.

Korábban írtuk:

A Nyugat-Európából szabadságra induló és az oda visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán, ezért érdemes a kisebb átkelők felé kerülni - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Várkonyi Gergely

elmondta, a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a kilépő oldalon négy, a belépőn két órát kellett várakozniuk a személygépkocsiknak vasárnap reggel. A várakozási idő csökkentése érdekében a rendőrök napnyugtáig szakaszosan a Bács-Kiskun megyei Tompa felé terelik a forgalmat az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél. A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, hogy útnak indulás előtt az aktuális helyzetről tájékozódjanak a rendőrség honlapján, a

www.police.hu-n

vagy telefonon a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén, a 30/466-1026-as számon. Szükség esetén az uniós és a szerb állampolgároknak érdemes a 7 órától 19 óráig nyitva tartó ásotthalmi, tiszaszigeti vagy bácsalmási határátkelőhely felé kerülni. A Bács-Kiskun megyei Tompán és Hercegszántón működő átkelő pedig egész nap igénybe vehető, azonban előbbinél napközben szintén várakozás alakulhat ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.