Bulvár

Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén

Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén

2015. augusztus 10., hétfő
Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén
bevandorlok_begyujtese05kf

Országszerte összesen 4562 határsértőt fogtak el a rendőrök péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható összesítés szerint pénteken 1602, szombaton 1370, vasárnap 1590 volt az elfogottak száma. Tizenegy gyanúsított ellen embercsempészés, hét esetben pedig közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. A legtöbb határsértőt mindhárom napon Csongrád megye déli részén fogták el - közölte a megyei főkapitányság szóvivője.

Várkonyi Gergely

elmondta, vasárnap 1414 embert, köztük 248 gyermeket tartóztattak fel, a legnagyobb – pakisztáni, szír, szomáliai, szudáni, iráni, elefántcsontparti és bangladesi állampolgárokból álló - csoport délután Ásotthalom külterületén lépte át illegálisan a zöldhatárt. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Országszerte összesen 4562 határsértőt fogtak el a rendőrök péntektől vasárnapig - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=558736

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.