Bulvár

Több mint 6000 doboz cigarettát foglalt le a NAV egy vásárhelyi tanyán

Több mint 6000 doboz cigarettát foglalt le a NAV egy vásárhelyi tanyán

2015. augusztus 4., kedd
Több mint 6000 doboz cigarettát foglalt le a NAV egy vásárhelyi tanyán
csempesz_cigaretta_nav

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei összesen 6260 doboz adózatlan cigarettát és egy csempészet céljából házilag átalakított járművet találtak egy hódmezővásárhelyi tanyán. A 6260 doboz adózatlan cigarettát és a járművet lefoglalták és büntetőeljárást indítottak.

A NAV pénzügyőrei jövedéki ellenőrzést tartottak egy hódmezővásárhelyi tanyán. A helyszínre érkezve két személygépkocsira és két pakoló férfira lettek figyelmesek. A járőrök igazolták magukat, majd az egyik jármű mellett három, cigarettával teli kartondobozt találtak. A dobozok összesen 1303 doboz adózatlan dohányterméket rejtettek. Az ingatlan átvizsgálása során további jövedéki termék nem került elő, azonban az egyik gépkocsi csomagtartójának padlólemezén egy házilag kialakított nyílást találtak a pénzügyőrök. A nyílás alatti üregből összesen 4957 csempész cigaretta került elő. A 4,5 millió forint értékű jövedéki terméket, valamint a házilag átalakított járművet a pénzügyőrök lefoglalták, a pénzügyi nyomozók az ügyben orgazdaság miatt eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.