Közélet

Szegedi Jobbik augusztus 20-án: „Ősszel ki fogjuk takarítani az Indóház teret” + FOTÓK

Szegedi Jobbik augusztus 20-án: „Ősszel ki fogjuk takarítani az Indóház teret” + FOTÓK

2015. augusztus 20., csütörtök
Szegedi Jobbik augusztus 20-án: „Ősszel ki fogjuk takarítani az Indóház teret” + FOTÓK
jobbik_megemlekezes09kf

Apáti István, Tóth Péter és Rácz Tibor tartott beszédet a szegedi Rendező téren augusztus 20-án. A fő téma a migráció volt, Apáti önvédelmi köröket, Tóth Péter migránssegítők elleni fellépést akar. A zarándoklat a sár miatt elmaradt.

Mintegy 40-50 fő vett részt a Jobbik megemlékezésén nemzeti trikolor, székely és árpádsávos zászlók között, amelyet a Klebelsbergtelepi Rendező téren tartottak. „Ma a legnagyobb probléma a globalizáció káros hatása, az emberek elidegenedtek egymástól” – vélekedett

Rácz Tibor

, a Jobbik szegedi választókerületi elnöke. „

Szent István

munkájának eredménye egy összetartó, fejlődő állam, amelyet a magyar nemzet apjaként valósított meg.” Rácz szerint viszont most több ezer új honfoglaló jön, jelenleg ez az ország megszállás alatt áll. „Ma ugyanazon utak állnak előttünk, mint Szent István idején: Magyarország teljes társadalmi, gazdasági, politikai megújítása, mert a megmaradásunkhoz ehhez van szükség!” – mondta a politikus beszédében.

jobbik_megemlekezes10kf

„Ha nem tesszük helyre a nemzet immunrendszerét, akkor ezer év múlva nem fog létezni a magyar nép” – állította

Apáti István

, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki szerint az utóbbi huszonöt év kormányait látva szégyenkezne Szent István. Párhuzamot vont a jelenlegi Európába irányuló migráció és Róma bukása között, az utóbbiról az az álláspontja, hogy azért pusztult el, mert az általános erkölcsi züllés mellett a római polgárok kisebbségbe kerültek a bevándorló germánokhoz képest. Az országgyűlési képviselő szerint a mai liberálisok a „fehér keresztény civilizáció” ellen lépnek fel. „A baloldalt egyetlen dolog érdekli, az, hogy választójogot adjon a betolakodóknak” – mondta Apáti, s utalt

Fodor Gábor

javaslatára, aki öt év után szavazati jogot adna a bevándorlóknak. Franciaországot emelte ki, ahol a bevándorlók 90 százaléka a baloldalra szavaz, így nyert

Hollande

, álláspontja szerint a magyar baloldal is erre törekszik, mivel „tudják, hogy magyar ember már nem szavazna rájuk”.

jobbik_megemlekezes07kf

Apáti az Egyesült Államokat „fasiszta maffiának” nevezte beszédében, párhuzamot vont az arab tavasz és az ukrajnai események között, ezeket szerinte az amerikaiak szervezték. Az USA-t és Nagy-Britanniát az „Iszlám Állam gyémántfokozatú támogatójának” írta le, úgy gondolja, az amerikaiak célja az unió destabilizálása. A jobbikos országgyűlési képviselő álláspontja szerint a kerítés mellé önálló határőrség, honvédségi egységek bevetése szükséges, illetve biztosítani kell, hogy a rendőrök könnygázt, testi kényszerítést, bilincselést alkalmazzanak. „Ha nem teszünk meg mindent, tranzitból célországgá válhatunk” – mondta Apáti, s azt tanácsolta, hogy a lakosság szervezzen önsegítő, önvédelmi köröket.

jobbik_megemlekezes14kf

„Az új honfoglalók akadály nélkül vonulnak el házaink előtt” – mondta

Tóth Péter

, a Jobbik szegedi városi képviselője. „Egyértelműen gazdasági bevándorlásról van szó, mert nem a bombázások, hanem a szociális segélyek miatt az első számú célpont Németország. Ez egy legújabb kori dzsihád, ellenünk” – állította Tóth. A kerítés nem elég szerinte, mert aki azt eléri, ugyanúgy bekerül a rendszerbe, mint a korábban jöttek. „Ősszel ki fogjuk takarítani az Indóház teret” – ígérte a Jobbik városi képviselője, aki a migránssegítőket „liberális hazaárulóknak” nevezte, az illegális migránsokat pedig „megszállóknak”. „A migránsok titkos célja a saría törvénykezésének rákényszerítése Európára. Minden árulóra, aki magyarként kiszolgálja őket, azt elüldözzük, s megvédjük saját hazánkat” – zárta beszédét Tóth Péter. A töltésen tervezett zarándoklat elmaradt, végül kocsival vitték el a három kettős keresztet és a „The Christian civilization begins here” feliratú molinójukat a határhoz.

„Ma a legnagyobb probléma a globalizáció káros hatása, az emberek elidegenedtek egymástól” – mondta a Jobbik szegedi választókerületi elnöke ünnepi beszédében.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=560892 Posted by Szegedma Hírportál on2015. augusztus 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.