Közélet

Napsütéses, nyárias idő várható a hétvégén

Napsütéses, nyárias idő várható a hétvégén

2015. augusztus 27., csütörtök
Napsütéses, nyárias idő várható a hétvégén

Napsütéses, száraz, nyárias idő várható a hétvégén, jellemzően 30 Celsius-fok feletti maximumértékekkel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

A péntekre virradó éjszaka második felében a Dél-Dunántúl alacsonyabb részein párásság, esetleg ködfoltok is megjelenhetnek. Hajnaltól az északi országrészben fátyolfelhős lesz az ég, ennek ellenére nappal errefelé is sok napsütés várható, s a déli megyékben is szinte zavartalanul napos, száraz idő lesz. A szél elsősorban a Miskolc-Debrecen vonaltól északkeletre és a Bakony környékén megélénkülhet, esetleg meg is erősödhet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 12 és 19, a legmagasabb 31 és 34 fok között valószínű. Szombaton és vasárnap is túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Szombaton a hajnali órákban 14-19, vasárnap 15-20 fok lehet. A maximumhőmérséklet mindkét nap 30 és 34 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.