Sport

Lovak közé csapnak a hétvégén Algyőn

Lovak közé csapnak a hétvégén Algyőn

2015. augusztus 11., kedd
Lovak közé csapnak a hétvégén Algyőn
lovasnap_szentmihaly_mj 037

Augusztus 15-én és 16-án rendezik meg az Algyői Lovasnapokat, amelyen több számban mérhetik össze tudásukat a díj- és akadályhajtók, valamint a díjugratók. A programokat csikós bemutató is színesíti a hétvégén, a szervezők pedig jótékonykodnak is a hétvége folyamán.

Mint azt az esemény főszervezője,

Gubacsi Szilárd

portálunknak elmondta, úgy számolnak, hogy díjugratásban száznál is több nevező legyen a lovasnapokon, a vasárnapi, fogathajtó napra pedig mintegy 35-40 fogatot várnak Algyőre. A lassan két évtizedes múltra visszatekintő lovasnapokat az Algyői Sport Kör keretein belül működő szakosztály rendezi a ránk váró hétvégén, ahol sok hobbi lovas mellett több mint 10 versenyző hódol a lósportnak. A díjugrató és fogathajtó számok mellett szombaton 15 órától közös gyerekprogramra várják az ifjakat a lovasnapokon, ahol erre kiképzett kutyákkal tudnak közösen játszani a fiatalok. A versenyek eredményhirdetése vasárnap 16.30-kor lesz, majd a hétvégét a tombolasorsolás zárja, amelynek fődíja egy két személyre szóló wellness hétvége. A tombolából befolyt összeg 50%-át a szervezők az Országos Mentőszolgálat koraszülött mentőautói felszereléseinek bővítéséhez ajánlják föl. Az Algyői Lovasnapok plakátja

IDE KATTINTVA

letölthető.

Augusztus 15-én és 16-án rendezik meg az Algyői Lovasnapokat - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=558839

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.