Sport

Labdarúgás: szuper meccsen verte ki a Pusztamérges a Rock Klubot + FOTÓK

Labdarúgás: szuper meccsen verte ki a Pusztamérges a Rock Klubot + FOTÓK

2015. augusztus 26., szerda
Labdarúgás: szuper meccsen verte ki a Pusztamérges a Rock Klubot + FOTÓK
rock_klub_pusztamerges31_gs

Négygólos hátrányban sem adták fel a rockerek, a végén kis híján egyenlítettek, de a megye III-as csapat örülhetett a továbbjutásnak.

Mórahalom, 100 néző
2015. augusztus 26., 19.30
Rock Klub FC
Pusztamérges FMC
Kezdés 19.30-kor.
játékvezető: Burzon Márk • asszisztens: Farkas Katalin, Kakuk Szabolcs
3
-
4

Labdarúgó SZEGEDma.hu CSMMK 1. forduló:

Rock Klub FC - Pusztamérges FMC 3-4 (0-4).

Mórahalom, 100 néző. Vezette: Burzon Márk (Farkas Katalin, Kakuk Szabolcs).

Rock Klub:

Bódy - Kovács S., Magyar M., Göttlinger (Horváth I. 46'), Kis Zs., Szatmári (Barna 66'), Balog J., Oroszi, Nagy Gy., Tranger, Hódi. Játékos-edző: Nagy György.

Pusztamérges:

Márton - Szabó K. (Gargya 46'), Lehóczki, Czakó, Makra, Kónya, Papp, Kisfaludi, Simhercz (Kispál 66'), Sári, Masa (Talpai 66').

Gól:

Tranger M. (49', 77'), Kis Zs. (74'), illetve Kónya M. (13'), Kisfaludi J. (17'), Sári T. (34'), Papp L. (41')

Online közvetítésünk:

VÉGE
92'
Nagyszerű kupameccs ért véget! Az első félidőben úgy tűnt, a megye III-as Pusztamérges könnyedén intézi el a megye IV-es Rock Klubot, ám az egyetemistákat a második felvonásra mintha kicserélték volna. Egy gólra feljöttek, az utolsó húsz percben az iksz is benne volt a találkozóban, végül azonban érvényesült a papírforma, azaz a mérgesiek mentek tovább, és fogadhatják majd a megye II-es St. Mihály FC-t a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa 2. fordulójában.
91'
Eldőlhetett volna, de most a Pusztamérges rontott ziccert. Labdaszerzés után kontráztak a vendégek, a jobbra mozduló kapus mellett végül a bal kapufa mellé fejelt 5 méterről Papp László.
91'
Két perc a ráadás.
90'
Tranger Milán szépen vitte végig a labdát a pusztamérgesiek térfelén, majd Kis adott be, kifejelték a védők, Balog József lőhetett, a kapu közepébe tartó kísérletet Márta könnyedén hárította.
88'
Elképesztő helyzetet hagyott ki a Rock Klub! Hárman vezették egy védőre és a kapusra a labdát, Nagy György volt a befejező ember, ha jól láttuk, az egyenlítés viszont nem sikerült, közvetlen közelről a remekül kimozduló Márton kapusba lőtt.
87'
Kétségbeesetten rohamoz a Rock Klub, megpróbálja kiharcolni a büntetőpárbajt, van még közel négy perce az egyenlítésre. A mérgesieket túlzottan elkényelmesítette a négygólos előny...
rock_klub_pusztamerges29_gs
84'
Kijött a szorításból a Pusztamérges, egy-két akcióval jelezte, felpaprikázta a szegediek három gólja. Még nincs lefutva az összecsapás, jó kis meccset nézünk!
80'
A tizenhatos jobb csücskéről végzett el szabadrúgást a Rock Klub, Tranger vállalta el, kicsit lecsúszott a lábáról, így a jobb sarok mellett zúgott el.
77'
GÓÓÓL 3-4! Feltámadt a Rock Klub, parázs és izgalmas lesz itt a vége! Egy balról beadott labdát a kitűnően érkező Tranger Milán 7 méterről vágott a ketrecbe, már csak egyetlen gólocska a különbség a két együttes között.
74'
GÓÓÓL 2-4! Siker koronázta az egyetemisták erőfeszítéseit! Egy középpályán megszerzett labdával szélsebesen indultak meg, lőttek, a lepattanóra Kis Zsolt startolt, és egy ütemmel megelőzve a kiinduló kapust Márton mellett gurított a hálóba.
71'
Kicsit visszaálltak a pusztamérgesiek, a Rock Klub fiataljai ezt kihasználva igyekeznek gyors támadásokat építeni. Rutinosan védik ugyanakkor a területet a vendégek, és az esetek döntő többségében jól érnek oda a veszélyes pillanatokban.
67'
Megint Kis Zsolt előtt adódott jó lehetőség, de droppból a pusztamérgesi kapus kezébe lőtt.
66'
A cserék ideje érkezett el. Lement a szegedieknél Szatmári, beállt Barna, odaát pedig Simherczet és Masát Kispál, illetve Talpai váltotta.
62'
Továbbra is remek az iram, változatos a meccs, mert újabb erőtartalékot mozgósított a Rock Klub. Egy mintaszerű akció végén Kis Zsolt jobbról, az alapvonal közeléből ívelt át a hosszúra, egy picit volt csak magas a labda Tranger Milánnak, ez akadályozta meg, hogy az üres kapuba továbbítson.
rock_klub_pusztamerges21_gs
58'
Játszik a Pusztamérges, mintha fáradnának a rockerek. Egyre gyorsabb támadásokat vezetnek a bordó mezesek ebben a szakaszban, nehezen tudja tartani magát a szegedi csapat. Egy kontrát követhetünk viszont e pillanatban, Trangert ugratták volna ki, ám hosszú a labda, kicsúszik az alapvonalon túlra.
54'
Papp László 22 méteres szabadrúgása a felső lécen csattant, ez is elképesztően nagy bomba volt a pusztamérgesiek részéről, a kipattanót Gargya Balázs a bal kapufa mellé bólintotta.
49'
GÓÓÓL 1-4! Nagyon bekezdett a Rock Klub, sikerült is szépíteni a szegedi alakulatnak! Balog József és Kis Zsolt veszélyes löketét még túlélték a pusztamérgesiek (utóbbi esetben a felső léc mentett), majd Tranger Milán 25 méterről hatalmas gólt ragasztott a léc alá. Márton ment utána, de nem volt esélye.
46'
Göttlinger helyére Horváth István állt a hazaiaknál, Szabó Krisztián helyére Gargya Balázs a vendégeknél a szünetben.
46'
Itt a folytatás!
SZÜNET!
45'
Vége az első félidőnek.
43'
Oroszi Márton hatalmas és gyönyörű lövést eresztett meg 28 méterről, kis híján szépített ezzel az egyetemista csapat, de a pusztamérgesi kapus elképesztő bravúrral szögletre ütötte a bogyót.
41'
GÓÓÓL 0-4! Immár négynél jár a Pusztamérges, mint múlt hétvégén Ruzsán. Nagyszerű háromszögelést követően Papp László a tehetetlen kapus mellett 4 méterről lőtt a Rock Klub ketrecének jobb oldalába.
38'
Sorra érkeznek befelé a pusztamérgesi szögletek, védekezésre kényszerülnek a rockerek.
34'
GÓÓÓL 0-3! Gyönyörű találattal növelte előnyét a Pusztamérges. Egy szép akció végén Sári Tamáshoz került a bogyó, aki a tizenhatos jobb oldaláról az elfekvő kapus fölött emelt a hálóba.
30'
A Pusztamérges most döntésre vinné a dolgot, szeretné megszerezni a harmadik gólt. A Rock Klub sem mondott le a szépítésről, így továbbra is példamutató az iram és a küzdelem, de meg kell azért jegyezni, érezhető az osztálykülönbség, a vendégek enyhe fölényben futballoznak - nem is beszélve a kétgólos fórról.
rock_klub_pusztamerges13_gs
26'
KIMARADT! Tranger maga állt a labda mögé, a kapus jobbra mozdult, a sértett lövése viszont a bal kapufát találta telibe, onnan kifelé pattant.
25'
TIZENEGYES! Tranger Milánt húzott el a jobb oldalon, és ahogy beért a büntetőterületen belülre, buktatták a pusztamérgesiek, jogos a tizenegyes. Óriási szépítési lehetőség a megye IV-es gárda előtt.
23'
Kiegyenlített mezőnyjáték folyik a félidő közepén, a Pusztamérges magabiztos előnye tudatában most nem erőlteti.
20'
Megpróbál újítani a Rock Klub, de őket zavarta meg jobban a kényszerszünet és a pályaváltás.
17'
GÓÓÓL 0-2! Kisfaludi József egy szöglet utáni lepattanóval két védő között lépett ki a tizenhatoson belül, és magabiztosan helyezett a szegedi kapuba. Immár kettővel mennek a vendégek.
13'
GÓÓÓL 0-1! Egyéni akció végén Kónya Miklós a kimozduló szegedi portás mellett lőtt a háló közepébe, vezetnek tehát a megye III-asok.
9'
Megyünk tovább az élőfüvön!
20.15: Úgy tűnik, javíthatatlanul kiment a műfüves pályán az áram, a találkozó az élőfüves centeren folytatódik, ott már rendben van a világítás! 20.05: Percek óta áll a meccs, próbálnak nagyobb fényerőt kicsikarni a világítótestekből Mórahalmon.
8'
Villanyvilágítási problémák miatt leállt a jó iramú és küzdelmes mérkőzés.
6'
Hatalmas iramban estek egymásnak a felek, a Rock Klubnak voltak lehetőségei az aktív Kis Zsolt és Nagy György révén. Egy támadás végén Balog József 26 méterről lőtt zúgó felső lécet, majd egy pusztamérgesi kontra szöglettel zárult.
1'
Kis csúszással ugyan, de 19.45-kor megkezdődött a kupamérkőzés a mórahalmi műfüves pályán. Az egyik kapunál a hálót kellett "megfoltozni". Vörösbor árnyalatú bordóban a megye III-as pusztamérgesiek, sárgában fekete nadrággal és sportszárban a megye IV-es szegedi rockerek. A vendégek indították útjára a lasztit.
19.15: Továbbra is itt vagyunk Mórahalmon, jó estét, jó szurkolást mindenkinek! A mérkőzés Burzon Márk sípszavára 19.30-kor kezdődik!

A találkozó elé:

A Rock Klub FC az előző szezonban a tizedik helyen végzett a megye IV. Nyugati csoportjában, míg a Pusztamérges tizenhatodik lett a megye III. Homokháti csoportban. Ennek ellenére nem estek ki végül a pusztamérgesiek, maradtak a harmadik vonalban, és múlt hét végén 4-0-s sikerrel rajtoltak Ruzsán. A rockerek viszont még nem játszottak tétmeccset, hiszen a negyedik osztály küzdelmei csak jövő szombaton kezdődnek meg. Vérbeli kupacsatára van kilátás Mórahalmon, a tét a 2. fordulóba kerülés, a továbbjutó a St. Mihály FC-t fogadhatja majd a 32 között.

FOCIFANOK! Ma délután három közvetítéssel is jelentkezünk számotokra, ÉLŐben adunk két bajnoki és egy kupameccset a megy...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.