Sport

Labdarúgás: hetet vágott az FK-nak a Mórahalom

Labdarúgás: hetet vágott az FK-nak a Mórahalom

2015. augusztus 1., szombat
Labdarúgás: hetet vágott az FK-nak a Mórahalom
morahalom_fkszeged_mj 45

Szombat délelőtt felkészülési mérkőzésen találkozott az FK Szeged és a Mórahalom a Felső Tisza-parti stadion fű kettes pályáján, a homokhátiak magabiztos sikert arattak.

Hétközben mindkét csapat győztesen hagyhatta el a pályát edzőmérkőzésük után, most azonban egymás ellen gyakorolt az FK Szeged és a Mórahalom. A homokhátiak már az elejétől irányították a mérkőzést, és dolgozták ki a helyzeteket, az FK nehezen talált rést a mórahalmi védelem ellen. A szünet után még inkább fölénybe került

Magyar György

együttese, és kijátszott akciók végén tovább növelték előnyüket – végül hétig jutott az előző idény gólkirálya,

Szőke Péter

által vezetett támadóegység, a csatár ezúttal mesterhármasig jutott. A folytatásban az FK Szeged szerdán 19 órakor a Tápé ellen vívja következő felkészülési meccsét, míg a Mórahalom jövő szombaton 10 órától a Kiskunfélegyháza vendége lesz.

Felkészülési mérkőzésen

FK 1899 Szeged – Mórahalom VSE 0-7 (0-3)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, fű 2. Vezette: Kádár Németh Zoltán (Virág András Barnabás, Ruzicska Máté)

FK Szeged:

Brunczvik – Makai, Dóra T., Zsilák, Simon, Gyurkovics, Imre, Szalai, Dóra J., Füle, Lajkó.

Csere:

Garamvölgyi, Nagy S., Lengyel, Replyuk, Tóth A.

Vezetőedző:

Tóth János.

Mórahalom:

Andrásy – Bokányi B., Szűcs, Cseh, Király, Mészáros, Vojnic-Zelic, Bokányi R., Magyar, Crkvenjakov, Szőke. Csere: Zámbori, Varga, Németh, Pócs D.

Játékos-edző:

Magyar György.

Gól:

Szőke P. (3), Németh R. (2), Mészáros, Bokányi B. Tóth János:

„Várjuk, hogy összeérjünk, dolgozunk tovább.”

Magyar György:

„Alakul a társaság, aki pályára lépett, mindenki jól szállt be. Nem az eredmény volt a lényeg, ez volt a harmadik edzőmérkőzésünk, de igen tetszetősen is játszottunk. A felkészülés idejének megfelelő állapotban van a csapat, helyzetekben is meglátszott, hogy már előkerült a labda is az edzéseken. A fizikai állóképességünk is egyre jobb állapotba kerül, de ehhez kellenek az edzőmeccsek is, és az, hogy mindenki így is áll hozzá az edzéseken is és a meccseken is. Tizenegy ember játszhat egyszerre, de mindenki odateszi magát a meccseken is, elégedett vagyok a teljesítményünkkel.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.