Egyetem

Jótékonysági akcióval segíti a gyermekeket az Ökumenikus Segélyszervezet

Jótékonysági akcióval segíti a gyermekeket az Ökumenikus Segélyszervezet

2015. augusztus 23., vasárnap
Jótékonysági akcióval segíti a gyermekeket az Ökumenikus Segélyszervezet

Jótékonysági akcióval segíti a rászoruló gyermekek tanévkezdését az Ökumenikus Segélyszervezet - jelentette be Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.

Az igazgató elmondta: a Ne csak szurkolj, segíts te is! elnevezésű akcióval az idei Ironman versenyen is arra hívják az adakozók figyelmét, hogy a 1353-as adományvonal tárcsázásával segíthetik a szervezet Iskolakezdés együtt akcióját, amelynek célja, hogy 1000 rászoruló gyerek iskolatáskáját töltsék meg minőségi tanszerekkel. Egyetlen hívás 250 forintot jelent, és 40 hívással jöhet össze az a 10 ezer forint, amit egyetlen gyermek beiskolázásának támogatására szánnak. Jelenleg mintegy 700 hívásnál tartanak - tette hozzá. A segélyakciót az idei Ironman versenyen többek között azzzal népszerűsítik, hogy a Kopaszi gáton tartott megmérettetésen elindult a segélyszervezet gyerekcsapata is, a csapattagjainak rajtszáma az adományvonal száma volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.