Bulvár

Jogerősen elítélték a szegedi bankrablót

Jogerősen elítélték a szegedi bankrablót

2015. augusztus 28., péntek
Jogerősen elítélték a szegedi bankrablót

A Szegedi Járásbíróság csütörtökön jogerősen bűnösnek mondta ki G. Zs. vádlottat rablás bűntettében, ezért őt hét év fegyházra és hét év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban a büntetés kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra.

G. Zs.

vádlott 2014. május 13-án reggel az arcát maszkkal eltakarva bement egy szegedi takarékszövetkezet fiókjába, majd ott a dolgozókat egy gáz- és riasztópisztollyal fenyegetve – azzal közvetlen közelről a kirendeltség dolgozói felé célozva – a pénztárban elhelyezett pénzösszeg átadására kényszerítette. A pénztáros a vádlott fenyegetésére a pénztárban lévő összeget a vádlott által átadott fekete műanyag zacskóba tette, amellyel a vádlott a helyszínről távozott. A vádlott mindösszesen 1.161.500 forint összeget vitt el a takarékszövetkezetből, amit saját magára, illetőleg volt barátnőjének ajándékok vásárlására költött. A bíróság ítéletét az ügyész, a vádlott és védője is tudomásul vették, így az jogerőre emelkedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.