Bulvár

Ifjú polgárőrök vigyázták az Algyő Lovasnapok nyugalmát

Ifjú polgárőrök vigyázták az Algyő Lovasnapok nyugalmát

2015. augusztus 22., szombat
Ifjú polgárőrök vigyázták az Algyő Lovasnapok nyugalmát
Algyő lovasnapok_385151834_o

Az eseményt szervező Algyő SK felkérésére az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület tagjai vigyáztak a biztonságra az augusztus 14-17. között megrendezett Algyői Lovasnapokon.

A polgárőrök a lovaspályán kihelyezett akadályok és eszközök éjszakai őrzésében, valamint a nappali rendezvény forgalomirányításában vettek részt. A feladatok ellátásában az egyesület rutinos tagjai mellett a fiatalabb korosztályok is szerepet vállaltak. Az érkező vendégeket kedves szóval tájékoztatták a napi programokról, segítették őket a tájékozódásban. Igyekeztek az előzetesen megbeszélt feladatokat ismereteiknek és tudásuknak megfelelően teljesíteni. A szolgálatot önként és örömmel végezték. Az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület ifjú polgárőrei rátermettségüket bizonyítva a Gyenesdiási tábor Járőrversenyén országos harmadik helyezést értek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.