Kultúra

Belga, Punnany Massif, Halott Pénz és Subscribe-búcsú a SZIN negyedik napján + FOTÓK (FRISSÍTVE)

Belga, Punnany Massif, Halott Pénz és Subscribe-búcsú a SZIN negyedik napján + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2015. augusztus 28., péntek
Belga, Punnany Massif, Halott Pénz és Subscribe-búcsú a SZIN negyedik napján + FOTÓK (FRISSÍTVE)
DSC_0230

Csütörtökön sem unatkozhattak a fesztiválozók a Partfürdőn, a SZIN változatos koncertfelhozatala a negyedik napon sem okozott csalódást.

A negyedik napon a populáris zenék kedvelői többek közt Halott Pénz, Belga és Punnany Massif koncerten bulizhattak, viszont volt a csemege a keményebb műfajok közül is: színpadra lépett a Blind Myself, utolsó előtti koncertjét adta a Subscribe, mindemellett pedig Ganxsta Zolee és a Kartel is várta a fesztiválozókat. Pénteken ismét nagy bulira készülhetnek a SZINezők, Szabó Balázs Bandája és a Magna Cum Laude mellett színpadra lép a Leander Rising és a Road is. Részletes program

ITT

.

Lánykérés, konfettieső és bosnyák folklór a SZIN negyedik napján

Margaret Island, Halott Pénz, PunnanyMassif, Belga, GanxstaZolee és a Kartel, Subscribe,Dubiozakolektiv. Csak hogy néhány nagy nevet említsünk, akik koncertjükkel fergeteges hangulatot varázsoltak a Szegedi Ifjúsági Napok 4. napjára. Igazi napsütéses nyári hangulatban telt a SZIN 4. napja, a borongós időjárásnak már nyoma sem volt. A reggeli ébredezéshez a Mizo Tejbár szolgáltatta a reggeli kakaót és a tejes kávét, majd indulhatott is egy újabb színes programokkal teli nap. Számos izgalmas koncert és program közül csemegézhettek a kilátogatók, egymást követték a nagyszerű zenekarok a színpadokon. A Mizo Színpadon a frappáns nevű C.2.1. (szitu van) kezdte meg a csütörtöki koncertsorozatot, majd a Good Company akusztikus dallamokkal és virtuóz hegedűjátékkal szórakoztatta a közönséget. Egy stílusváltást követően a hardcore metált játszó Blind Myself csapata lépett a színre, akiket a Cadaveres zenekar követett.A rock zene kedvelői a délután folyamán nem csak a Mizo Színpadon, hanem a Live Arénában is élvezhették a rock'n 'roll életérzést, ugyanis délután 4 órátóla Quattro-X koncertezett,majd pedig a Turbo zenekar lépett fel. A Nagyszínpadon a Margaret Island nyitotta a napot, és akusztikus, folkos popzenével örvendeztette meg a fesztiválozókat. Ezt követően a Halott Pénz varázsolt igazi fesztivál hangulatot az Újszegedi Partfürdőre. A koncert során ráadásként egy leánykérésnek is tanúi lehettünk a színpadon, a pozitív választ pedig a közönség ovációval és ujjongással fogadta. A Halott Pénz koncert legvégén konfetti eső zúdult a tömegre, különleges élményt és látványt nyújtva minden jelenlévőnek. Nem sokkal később a sokak által várva várt Punnany Massif következett, ahol a fesztiválozók megtöltötték a színpad előtti teret és együtt énekelték a zenekarral a legnagyobb slágereket.
SZIN_4.nap_1
A Punnany Massif koncerttel párhuzamosan a Live Arénába a Bëlga hozta a rájuk jellemző óriási hip-hop bulit, olyannyira megtöltve a sátrat, hogy többen kívülről élvezték csak a koncertet. Ezután Ganxsta Zolee és a Kartel vitte tovább a hip-hop vonalat, majd az alternatív metál kedvelői örülhettek, ugyanis éjféltől a Subscribe zenekar lépett a színpadra. Őket a Konyha nevű zenekar követte, akik a 60-as 70-es évek hangzását hozták vissza,majd Gedzo egészen hajnal 4-ig szolgáltatta a talpalávalót. Az este folyamán egy külföldi zenekart is köszönthettünk a Nagyszínpadon, a bosnyák Dubizozakolektiv-et. A zenekar frenetikus hangulatot varázsolt a SZIN-re,ugyanis arock, hip-hop, reggae, dub, valamint a boszniai folk zene elemeit ötvöző zenéjük hatására garantáltan ugrálásra és táncolásra késztettek minden jelenlévőt. Az elektronikus zenei stílus kedvelői a WakeUp Szeged Party Arénában bulizhatták végig az estét, ugyanis a SZIN 4. napján is jobbnál jobb dj-k pörgették a lemezeket. Viktor Smith és a Beatbros mixeire tombolhatott a közönség, őket követte Andro, majd pedig Lennard játszott a dj pult mögött egészen hajnal 4 óráig. A hajnalig tartó táncolásra a Pizza Futár Silent Disco is kiváló helyszínnek bizonyult, ugyanis reggel 6 óráig bulizott a külső szemlélő számára csendben táncoló tömeg.

Fotóözön a SZIN negyedik napjáról.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=563370

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.