Közélet

A KDNP is képviseltette magát a SZIN fesztiválon + FOTÓK

A KDNP is képviseltette magát a SZIN fesztiválon + FOTÓK

2015. augusztus 30., vasárnap
A KDNP is képviseltette magát a SZIN fesztiválon + FOTÓK
DSC_0029

A politikai pártok ifjúsági szervezetei idén is lehetőséget kaptak arra, hogy "portékájukat" népszerűsítsék a SZIN-en. Így tettek a kisebbik kormánypárt fiatal aktivistái is.

Haág Zalán

, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szegedi elnök-frakcióvezetője örömét fejezte ki, hogy ismét több száz fiatal érdeklődött az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség standja, illetve a honi kereszténydemokrácia iránt. A városatya elbeszélgetett a fiatalokkal, és ígéretet tett arra, hogy észrevételeiket, javaslataikat beépítik pártjuk szegedi programjába, és azt képviselni is fogják a szegedi városházán. Az érdeklődő fiatalok Tipp-x!-elhettek is az IKSZ faházánál. A kereszténydemokráciával, KDNP-vel és a kormánnyal kapcsolatos kérdések helyes kitöltői között szombaton este nyereményeket sorsoltak ki.

A kereszténydemokráciával, KDNP-vel és a kormánnyal kapcsolatos kérdések helyes kitöltői között szombaton este nyereményeket sorsoltak ki.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=563818

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.