Közélet

Viktor üzent: Nem a kormány migrációs kampánya okán vertek meg!

Viktor üzent: Nem a kormány migrációs kampánya okán vertek meg!

2015. július 26., vasárnap
Viktor üzent: Nem a kormány migrációs kampánya okán vertek meg!
felververes

A megvert félvér fiú a Facebookon keresztül üzent azoknak, akik szavaival élve, „hecckampányt” csináltak az ügyből.

A Belvárosi híd alatt múlthét szombaton megvert Tímea párja, a kubai-magyar származású Viktor tegnap nyílt bejegyzésben üzent azoknak, akik politikai célokra kívánják felhasználni esetüket. Ezzel indokolja azt is, hogy sem ő, sem párja nem kíván nyilatkozni az ügyben. „Különösen zavar, hogy a jelenlegi emigráns hullám körül kialakult helyzetet okolják, illetve a kormány propagandáját támadják egyesek, hiszen megítélésem szerint, sőt biztos vagyok benne, hogy a történéseknek ehhez semmi köze” - írja Viktor, válaszul arra, hogy egyesek a bevándorlókkal kapcsolatos óriásplakát-kampánnyal kötik össze a velük történteket. „Hiszen a bevándorlónak való kikiáltásom csak ürügy-provokáció volt ahhoz, hogy verekedést kezdeményezhessenek. Az ügy a hatóságokra tartozik, az ő dolguk annak tisztázása, hogy mi történt” - óvott a félvér fiú az elhamarkodott ítélkezéstől. Bejegyzése második felében megköszönte a neki és párjának írt támogató sorokat, kiemelve, egyszerre érzi magát magyarnak édesapja nevelése és kubainak édesanyja vére okán. A sajtóban megjelentek információkat sem követni, sem kommentálni nem kívánja.

A megvert félvér fiú a Facebookon keresztül üzent azoknak, akik szavaival élve, „hecckampányt” csináltak az ügyből. Részletekért klikk: http://szegedma.hu/?p=555849

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.