Bulvár

Több mint hétszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében

Több mint hétszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében

2015. július 11., szombat
Több mint hétszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében
bevandorlok_begyujtese06kf

Pénteken 731 határsértőt - köztük 135 gyermeket - tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Jászai Linda

közölte, a legnagyobb csoportot délelőtt Ásotthalom külterületén fogták el a rendőrök, ott 89-en - pakisztáni, eritreai és szíriai állampolgárok - lépték át illegálisan a zöldhatárt. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség. Országszerte tiltott határátlépés miatt pénteken összesen 901 embert fogtak el a rendőrök, három esetben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás – tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Pénteken 731 határsértőt - köztük 135 gyermeket - tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=552948

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.