Bulvár

Sértetteket keresnek a szentesi rendőrök

Sértetteket keresnek a szentesi rendőrök

2015. július 30., csütörtök
Sértetteket keresnek a szentesi rendőrök
szentes_lopott_bicikli

A Szentesi Rendőrkapitányság lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy helyi fiatal ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves gyanúsított 2014. év folyamán több kerékpárt tulajdonított el Szentes belterületén, négy sértett kiléte azonban még ismeretlen. A gyanúsított 2014 nyarán egy fekete-szürke színű Schwinn Csepel Cruiser típusú kerékpárt vitt el a Széchenyi ligetből, a strand bejáratánál lévő biciklitárolóból. A Kossuth térről, a Kiss Bálint Református Általános Iskola elől egy fekete színű Cruiser kerékpárt tulajdonított el 2014 nyarán. A gyanúsított a Kígyó utcából is eltolt egy lezáratlan, bordó színű Cruiser típusú kétkerekűt 2014 nyarán. A Bacsó Béla utcából egy világoskék színű, virágmintás ülésű Clipper típusú kerékpárt tulajdonított el 2014 októberében. A rendőrség kéri, hogy aki a fenti kerékpárok tulajdonosairól információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.