Közélet

Olimpia 2024 - Együtt: rendezzük meg a téli olimpiát is!

Olimpia 2024 - Együtt: rendezzük meg a téli olimpiát is!

2015. július 5., vasárnap
Olimpia 2024 - Együtt: rendezzük meg a téli olimpiát is!

Az Együtt határozati javaslatban kezdeményezi az Országgyűlésben, hogy Budapest a 2024-es nyári olimpia mellett pályázzon a 2026-os téli olimpia megrendezésére is - tájékoztatta vasárnap az MTI-t a párt elnökségi tagja, jelezve: a javaslatot tréfának szánják, az olimpiarendezés ötletének abszurditására szeretnék felhívni vele a figyelmet, illetve arra, hogy a Fidesz "titkolja" a rendezés valódi költségeit a közvélemény elől.

Pataki Márton

azt mondta: ha igaz a Fidesz azon állítása, hogy a nyári olimpia hasznából rendbe lehetne hozni a magyar egészségügyet, akkor a téli olimpia profitja jelenthetné a magyar oktatás gondjainak megoldását. Aki elutasítja az indítványt, az nem támogatja Magyarország és Budapest, a magyar sportélet fejlődését, nem hisz a magyar emberekben és pártpolitikai megfontolásokból utasít el egy nemzeti ügyet - fogalmazott ironikusan a politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.