Bulvár

Nyolcvannyolc forintos árakkal nyit a Virág

Nyolcvannyolc forintos árakkal nyit a Virág

2015. július 21., kedd
Nyolcvannyolc forintos árakkal nyit a Virág
virag_01

Hat év után végre újra kinyitja kapuit Szeged egykori híres cukrászdája, a Kis Virág. A cukrászda nosztalgikus ízekkel és árakkal várja a vendégeket.

A szegedieknek szeretne kedvezni a csütörtöki nyitással

Gyuris László

mestercukrász, a Virág cukrászda üzemeltetője, péntektől ugyanis reményeik szerint a turisták is felfedezik maguknak az egykori híres üzletet. A tulajdonostól megtudtuk, 64-féle fagylaltkülönlegességgel várják a vendégeket, nosztalgia termékekkel ezért a klasszikus süteményeket, mint például a Rákóczi Túróst vagy az Eszterházy fagyit a régi árakon kínálják. Gyuris László portálunk érdeklődésére azt mondta, egyelőre nem tudja meddig marad az akció, egy darabig azonban az egykor népszerű ízeket 88 forintos áron kínálják a vendégeknek. A Kis Virág csütörtökön 9 órakor nyit.

Ahogy megírtuk

, csak az A Cappella cukrászda tulajdonosának, Gyuris Lászlónak a cége, az Aranytopáz Kft. pályázott a Kis és a Nagy Virág üzemeltetésére harmadjára kiírt pályázaton. Akkor Gyuris László cukrászmester portálunk kérdésére elárulta, szeretné aranyközépúton tartani a Klauzál téri Kis és Nagy Virág üzleteit, vagyis biztos kézzel nyúlna vissza a több évtizedes cukrászda hagyományaihoz, szem előtt tartva ugyanakkor a megváltozott fogyasztói igényeket.Egy visszafogott, ugyanakkor modern köntösbe bújtatott cukrászdát álmodott meg,olyan süteményekkel, mint a klasszikus dobos torta, a variációktól mentes sacher szelet, pohárkrémek és az Eszterházy-szelet - mind-mind a régi receptúra alapján.„Bízom benne, hogy a szegediek hálásak lesznek!” - fogalmazott akkor a cukrászmester.

Nyit! Csütörtökön újra Kis Virág.http://szegedma.hu/?p=554699 Posted by Szegedma Hírportál on2015. július 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.