Közélet

A szegedi vasútvonal teljes hosszán újra vonatok viszik az utasokat (FRISSÍTVE)

A szegedi vasútvonal teljes hosszán újra vonatok viszik az utasokat (FRISSÍTVE)

2015. július 29., szerda
A szegedi vasútvonal teljes hosszán újra vonatok viszik az utasokat (FRISSÍTVE)

Újra a teljes Budapest-Cegléd-Szeged vonalon közlekednek a vonatok, a késések fokozatosan csökkennek - közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

Korábban 40-50 perces késések voltak a szegedi vonalon, mert Balástya és Szatymaz között meghibásodott a felsővezeték-rendszer. Ezen a szakaszon autóbuszok vitték az utasokat. A szakemberek már megjavították a berendezést, a késések fokozatosan csökkennek.

Korábban írtuk:

Műszaki hiba miatt 40-50 perces késésre kell számítaniuk az utasoknak a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon szerda délelőtt, egy szakaszon vonatpótló buszok közlekednek - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. A közlemény szerint Balástya és Szatymaz között meghibásodott a felsővezetéki rendszer, ezen a szakaszon autóbuszok viszik az utasokat. A szakemberek azonnal megkezdték a helyreállítást, a menetrend szerinti vasúti közlekedés várhatóan 13 órára állhat helyre.

UTAZÓK, figyelem! Késésekre kell számítani a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon, egy szakaszon vonatpótló buszok közlekednek - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=556330

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.