Sport

Labdarúgás: gólvágója nélkül érkezik a megyeegybe az Újszentiván

Labdarúgás: gólvágója nélkül érkezik a megyeegybe az Újszentiván

2015. július 17., péntek
Labdarúgás: gólvágója nélkül érkezik a megyeegybe az Újszentiván
szentmihaly_ujszentivany_mj-60_volgyi_roland

Bár a negyedik helyen zárt a megyekettő előző idényében az Újszentiván, a gárda mégis Csongrád megye élvonalában kezdheti meg az őszi idényt, azonban Papp Endre vezetőedző már nem számolhat a házi gólkirály Völgyi Rolanddal.

„A munkám és a család miatt döntöttem így, hogy nem futballozom már. Játszottam már megyeegyben eleget, oda azért edzésre kell járni, én ezt nem tudom vállalni már, sok lenne számomra, hogy reggeltől estig dolgozom, utána pedig edzés, ezzel a családomtól venném el az időt, ezt pedig már nem szeretném” – indokolta döntését portálunknak

Völgyi Roland

. A támadó nem tartja valószínűnek, hogy alacsonyabb osztályban pályára lépne a következő bajnokságban. „Ha eddig nem sikerült, akkor innentől már felesleges, ebből már nem lehet megélni. Most nincs más választásom, szeretem ezt a sportot, de erőltetni nem szabad, azt pedig nem szeretném, hogy a családom rovására menjen a futball, se magasabb, se alacsonyabb osztályban” – mondta el jövőjével kapcsolatban az újszentiváni támadó. Az utóbbi két szezonban jól szerepelt az Újszentivánnal Völgyi Roland: előbb 2014 tavaszán feljutott a gárdával a megyekettőbe, ahol 46 góllal gólkirály lett, majd az előző idényben újoncként negyedik helyen zárt a csapattal, ami végül feljutást is ért, 20 góljával pedig a házi gólkirályi cím mellett a gólvadászok listáján ötödik helyen zárt. „Lehet, hogy még eredményesebbek lettünk volna, ha van két-három rutinosabb játékosunk. Azt gondolom, hogy a fiatalok be fognak épülni, ha egyben marad a csapat, nekik még szükségük van időre” – fogalmazott immáron csak ex-csapata jövőjéről Völgyi Roland. A csatár több Csongrád megyei klubban is megfordult, a múltból kiemelkedő momentumként pedig egy

továbbjutást érő gólt

jelölt meg Völgyi Roland, amire mindig is szívesen emlékszik.„Amikor a Szolnokot fogadtuk a Magyar Kupában a Tisza Volánnal, és az utolsó percben lőtt gólommal kiejtettük őket, arra mindig jó szívvel gondolok vissza, azzal jutottunk a legjobb 32-be, talán az a legemlékezetesebb gólom” – emlékezett vissza Völgyi Roland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.