Kultúra

Különleges borkóstoló a Délvidék Házban

Különleges borkóstoló a Délvidék Házban

2015. július 30., csütörtök
Különleges borkóstoló a Délvidék Házban
SZS20140522_borline_ledniczky_andras_006

Július 31-én, pénteken tartja a Trianon Múzeum Alapítvány a "Végül is ketten maradtak, Isten és a bor" című borszínházi produkció ősbemutatóját a Délvidék Házban.

A maga nemében eddig páratlan előadás célja, hogy a Kárpát-medence borkultúráját ismertesse és népszerűsítse közérthető, szórakoztató formában. Maga a színtér is különleges: az impozáns, mobil forgószínpad egyben speciális borászati kellékekkel berendezett kiállítóhely is, amelynek muzeális értékű tárgyai az előadás díszletéül szolgálnak. Szokatlan színfolt az előadásban, hogy a színházlátogató plusz élménnyel gazdagodik: azon túl, hogy bepillantást nyerhet a magyar borkultúra mélységeibe, még kitűnő borokat is kóstolhat. A fergeteges zenét a virtuóz

Kalló Zoltán

prímás szolgáltatja, a kiemelkedő prózai előadás pedig

Koltai Helga

színművésznő érdeme. A produkcióba szőtt borkóstolót egy kiváló borász vezeti. A 18 órakor kezdődő esemény becsült időtartama 90 perc. A részvételi szándékot jelezni a +36-62/592-800-as telefonszámon, vagy a titkarsag@delvidekhaz.hu elektronikus levelezési címen lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.