Kultúra

Július 23-tól tör be a Hangya a mozikba

Július 23-tól tör be a Hangya a mozikba

2015. július 16., csütörtök
Július 23-tól tör be a Hangya a mozikba
antman01

Újabb Marvel szuperhős mozi premierje várja a rajongókat július végén: ezúttal a Hangya elevenedik meg a filmvásznakon Peyton Reed rendezésében.

A Marvel Moziuniverzum következő epizódjában a nézők megismerkedhetnek az eredeti Bosszúállók egyik alapítójával, aki első alkalommal látható a mozivásznon. A Hangya szuperképessége, hogy rendkívül kis méretűre tud zsugorodni, miközben ereje megsokszorozódik. A Scott Lang polgári névre hallgató, rendkívül sikeres tolvaj sorsa úgy alakul, hogy akarva-akaratlanul hőssé válik, amikor segítenie kell egykori mentorának, Hank Pymnek. A doktor által tervezett speciális Hangya páncélra gonosz erők vetettek szemet, a két férfinak ezért meg kell akadályozni, hogy a különleges öltözet rossz kezekbe kerüljön. Pymnek és Langnek ezért együtt kell dolgoznia, hogy végrehajtsák a tökéletes rablást és ezzel megmentsék a világot.

Peyton Reed

korábban olyan filmek rendezői székében ült, mint Az igenember, a Szakíts, ha bírsz és a Hajrá csajok. Emellett a napjainkban rendkívül népszerű New Girl című sorozat forgatásán is dolgozott.

Hayley Atwell

számára nem ismeretlen a Marvel világa, ő alakítja ugyanis Peggy Cartert, aki szerepelt az Amerika kapitány: Az első bosszúálló és az Amerika kapitány: A tél katonája című kasszasikerekben, illetve a rajongók majd a szintén 2015-ös Bosszúállók: Ultron kora című folytatásban is láthatják majd. http://www.youtube.com/watch?v=GnuoX_-SwxQ

Újabb Marvel képregényhős mutatkozik be a mozivásznakon július 23-án - részletek cikkünkben!http://szegedma.hu/?p=553885

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.