Bulvár

Háromnapos önfeledt szórakozást ígér a Szegedi Motoros Fesztivál

Háromnapos önfeledt szórakozást ígér a Szegedi Motoros Fesztivál

2015. július 31., péntek
Háromnapos önfeledt szórakozást ígér a Szegedi Motoros Fesztivál
szorolap

Augusztus 7-én, pénteken startol Szeged óriási motoros fesztiválja és legújabb közösségi, családi együttléte. A háromnapos zenei és látványünnep nem csak a motoros szubkultúra szerelmeseinek szól: egy mediterrán városhoz méltó, sokszínű programkínálatot prezentál a város újszegedi Partfürdőjének csodálatos, árnyékos, ligetes területére.

A nagyszínpadon olyan húzónevek, kedvencek lesznek láthatók és hallhatók, mint például a Depresszió, a Paddy and the Rats, a Little G Weevil vagy a Rockkalapács. A sokszínűség és szegediség jegyében pörög majd a Szeged Live Stage, ahol a város legszínesebb progresszív zenekarai villantanak: ott lesz sokak mellett a Vacsora Zsuzsival, a Tirke Honolulu, a Sonic Temple és a Sardinelli. Éjszakánként rock-disco, és kocsma-diszkó, várja ropni vágyó ifjakat és örökifjakat. A három napos élményligetet vasárnap este fél tízkor a Vatafaka tűzzsonlőrökkel felturbózott agro-indusztriál dob, tűz, szikra és őseredeti látványkoncertje zárja, amelyben egy eredeti, működőképes Zaporozsec autómotoré a főszerep. Természetesen nem marad el a belvárosi, jelmezes motoros felvonulás sem és az olyan szetendertek, mint a blokkhajítás, a hangerő mérés és a gumiégető bemutató valamint medence-stunt és az éjszakai pajzán show. Napközben pedig féláras belépővel az ópusztaszeri emlékparkba vagy a mórahalmi MiniHungary élménytárába motorozhatnak át a fesztiválbelépő tulajdonosai. Retropartik, éjszakai halálgönb show

Gombos Attilával

, megannyi élmény a szegedi nyárban! A fesztiválbelépővel a kempingezés a helyszínen ingyenes, a motorosparkoló őrzött és biztonságos lesz. A szegedi látványos hét vége nem csak a benzinszagú szubkultúrának szól: a programsor bővelkedik az olyan elemekben, amelyek túlmutatnak egy hagyományos motorostalálkozó kínálatán. Jöjjön el ön is, hívja el barátait, barátnőit, csodálkozzon rá Szeged városának legújabb élmény-partjára! Mert ez a város nem csak a szép lányok, erős férfiak, a napfény és tudomány fellegvára - bár ez mind igaz -, hanem most egy olyan közösségi élményt kínál, amit máshol nem találunk meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.